Başkanlar, Karslılar gecesinde!

Darıca 17.02.2020 - 10:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkanlar, Karslılar gecesinde!

Başkanlar Darıca Karslılar Derneği’nin düzenlemiş olduğu birlik gecesine katılarak Karslı vatandaşlarla bir araya geldi. Darıca'nın başkanları, bir an olsun boş durmuyor. Başkanlar Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ve CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Darıca Karslılar Derneği’nin düzenlemiş olduğu birlik gecesine katıldı. Burada Karslı vatandaşlarla bir araya gelerek bol bol sohbet eden Başkanlar, onlarla hasret giderdi. Başkanlara büyük ilgi gösterildiği akşamda, birlik ve beraberlik görüntüleri yer aldı. BİR ARADA GÜÇLÜ VE MUTLUYUZ Öte yandan programda bir konuşma yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bu güzel programda birlik ve beraberlik dolu akşamda bira aradayız. Birlik ve beraberliğimiz bozulmasın. Hepimiz birlikte güçlüyüz ve bir arada mutluyuz. Bu güzel akşamda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Nice böyle birlik ve beraberlik dolu programlar diliyorum. Bu günler memleket olarak en fazla kenetlenmeye ihtiyaç duyduğumuz günler. Allah birlik ve beraberliğimiz bozmasın” şeklinde konuştu.

Başkanlar Darıca Karslılar Derneği’nin düzenlemiş olduğu birlik gecesine katılarak Karslı vatandaşlarla bir araya geldi.

Darıca'nın başkanları, bir an olsun boş durmuyor. Başkanlar Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ve CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Darıca Karslılar Derneği’nin düzenlemiş olduğu birlik gecesine katıldı. Burada Karslı vatandaşlarla bir araya gelerek bol bol sohbet eden Başkanlar, onlarla hasret giderdi. Başkanlara büyük ilgi gösterildiği akşamda, birlik ve beraberlik görüntüleri yer aldı.

BİR ARADA GÜÇLÜ VE MUTLUYUZ

Öte yandan programda bir konuşma yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bu güzel programda birlik ve beraberlik dolu akşamda bira aradayız. Birlik ve beraberliğimiz bozulmasın. Hepimiz birlikte güçlüyüz ve bir arada mutluyuz. Bu güzel akşamda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Nice böyle birlik ve beraberlik dolu programlar diliyorum. Bu günler memleket olarak en fazla kenetlenmeye ihtiyaç duyduğumuz günler. Allah birlik ve beraberliğimiz bozmasın” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.