Başkanlardan tepki var!

Darıca 20.10.2016 - 10:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkanlardan tepki var!

Darıca Kaymakamlığı ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Şehit Hasan Kaya İmam Hatip Orta Okulu ve Darıca Fen Lisesi Hizmet Binası’nda organize edilen ‘’Darıca’nın Eğitim Durumu’’ konulu toplantısını terk eden CHP ve MHP darıca İlçe Başkanları açıklamada bulundu.

  Darıca Kaymakamlığı ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Şehit Hasan Kaya İmam Hatip Orta Okulu ve Darıca Fen Lisesi Hizmet Binası’nda organize edilen  ‘’Darıca’nın Eğitim Durumu’’ konulu toplantısını terk eden CHP ve MHP darıca İlçe Başkanları açıklamada bulundu. CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ‘’ Bu toplantı bu kadar gayriciddi olamaz, burası ‘Darıca Ailesi’ olarak adlandırılırken, bırakın aile olmayı saygı denen unsurdan dahi eser kalmamış. Dakikalarca ayakta bekletildik, davet edildiğimiz için icabette bulunduk ancak böyle bir durumla da karşı karşıya kaldık Biz 50-60 bin insanı temsil eden bir siyasi partinin temsilcisiyiz. Birlik beraberliği bozanlar bunlar, Yeni Kapı Ruhu’nu zedeleyenler de bunlar. Bu olay beni ve partililerimi çok rahatsız etti’’ dedi.  AYGÜN: BİZE YAPILAN PARTİMİZE YAPILMIŞTIR MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ise yaptığı açıklamada, ‘’ Bu olay çok üzücü bir olay, çok rahatsız olduk, bize yapılan şahsımıza değil partimize yapılmıştır. Kendileri arayıp davet ediyorlar sonra da bizi bir kenara iterek bu şekilde istenmeyen durumların meydana gelmesine neden oluyorlar. Bize yapılan davetlere katılmadığımız zaman laf edenler, bugün şapkalarını alıp bir kez daha önlerine koysunlar. Biz bunu hak etmedik ve bunu da kabul etmiyoruz’’ dedi.
Darıca Kaymakamlığı ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Şehit Hasan Kaya İmam Hatip Orta Okulu ve Darıca Fen Lisesi Hizmet Binası’nda organize edilen ‘’Darıca’nın Eğitim Durumu’’ konulu toplantısını terk eden CHP ve MHP darıca İlçe Başkanları açıklamada bulundu.

 

Darıca Kaymakamlığı ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Şehit Hasan Kaya İmam Hatip Orta Okulu ve Darıca Fen Lisesi Hizmet Binası’nda organize edilen  ‘’Darıca’nın Eğitim Durumu’’ konulu toplantısını terk eden CHP ve MHP darıca İlçe Başkanları açıklamada bulundu. CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ‘’ Bu toplantı bu kadar gayriciddi olamaz, burası ‘Darıca Ailesi’ olarak adlandırılırken, bırakın aile olmayı saygı denen unsurdan dahi eser kalmamış. Dakikalarca ayakta bekletildik, davet edildiğimiz için icabette bulunduk ancak böyle bir durumla da karşı karşıya kaldık Biz 50-60 bin insanı temsil eden bir siyasi partinin temsilcisiyiz. Birlik beraberliği bozanlar bunlar, Yeni Kapı Ruhu’nu zedeleyenler de bunlar. Bu olay beni ve partililerimi çok rahatsız etti’’ dedi.

 AYGÜN: BİZE YAPILAN PARTİMİZE YAPILMIŞTIR

MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ise yaptığı açıklamada, ‘’ Bu olay çok üzücü bir olay, çok rahatsız olduk, bize yapılan şahsımıza değil partimize yapılmıştır. Kendileri arayıp davet ediyorlar sonra da bizi bir kenara iterek bu şekilde istenmeyen durumların meydana gelmesine neden oluyorlar. Bize yapılan davetlere katılmadığımız zaman laf edenler, bugün şapkalarını alıp bir kez daha önlerine koysunlar. Biz bunu hak etmedik ve bunu da kabul etmiyoruz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.