Bayrak Gözyaşları İçinde Dahi Sert Konuştu

Çayırova 05.03.2019 - 01:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bayrak Gözyaşları İçinde Dahi Sert Konuştu

Bölgemiz siyasetinin tecrübeli isimlerinden İYİ Parti Çayırova belediye başkan adayı merkezi Darıca´da bulunan Sekatv´de canlı oyarak yayınlanan ÇAYRAZ ATEŞ programına konuk oldu.

Gazeteci İrfan Yormaz´ın hazırlayıp, sunduğu ÇAPRAZ ATEŞ programında İYİ Parti Çayırova belediye başkan adayı İlhami Bayrak izleyicilerden gelen bir soru üzerine yaptığı açıklamalar sırasında göz yaşlarına hakim olamadı. İYİ Parti Çayırova belediye başkan adayı İlhami Bayrak´ın katıldığı canlı yayın izleyicilerden büyük ilgi gördü. İzleyiciler yoğun ilgi gösterdikleri programa whatsapp ve sosyal medya üzerinden yorum ve soruları ile katıldılar. Bir izleyicinin " AK Parti Çayırova belediye başkan adayı gittiği her yerde bu yapıyı ZİLLET ittifakı olarak lanse ediyor, bu konuda sayın Bayrak ne düşünüyor?" sorusu karşısında duygularına hakim olamayan Bayrak, siyasi rakibine sert sözlerle cevap verdi. Bayrak izleyici sorusuna verdiği yanıtta " Kendisi ile Çayırova ilçesinde sosyal hayatın içinde hasbihal etmedik. Kendisi hakkında ilçe genelinde 15 Temmuz darbe girişiminin mümessili iş adamları ile ortaklığı olduğu yönünde söylemler dolaşıyor. Ben bu konuya vakıf değilim. Kendisinin bu tür bir söylem içinde ollduğunu ben bizzat duymadım. Arkadaşlarıma bu konunun araştırılması için talimat vereceğim. Eğer bu sözleri sarfetmiş ise büyük bir üzüntü içindeyim. Benim kız kardeşim şehit eşidir. Ailemize ait apartmanda benim ağabeyim 20 yıldır şehit çocuklarını sevmeden onların hatırlarını sormadan, şehidimizin kapısını çalmadan kendi evine çıkmamıştır. Abim kardeşimizin ve çocuklarının yanında 20 yıldır şehit çocukları incinmesin üzülmesin diye kendi çocuklarını sevmemiştir. " diyerek AK parti adayının sarfettiği iddia edilen sözlere tepki gösterdi. Canlı yayında göz yaşlarına hakim olamayan İYİ Parti adayı Bayrak sözlerine " Eğer bu sözleri sarfeden aday arkadaşımız namuslu bir adam ise geçtiğimiz seçimlerde hangi partiye oy verdiğini çıkıp açıklasın" diyerek devam etti. Programın yapımcısı ve sunucusu gazeteci İrfan Yormaz bu duygu dolu anların sonunda canlı yayına kısa bir süre ara verdi.  
Bölgemiz siyasetinin tecrübeli isimlerinden İYİ Parti Çayırova belediye başkan adayı merkezi Darıca´da bulunan Sekatv´de canlı oyarak yayınlanan ÇAYRAZ ATEŞ programına konuk oldu.

Gazeteci İrfan Yormaz´ın hazırlayıp, sunduğu ÇAPRAZ ATEŞ programında İYİ Parti Çayırova belediye başkan adayı İlhami Bayrak izleyicilerden gelen bir soru üzerine yaptığı açıklamalar sırasında göz yaşlarına hakim olamadı.

İYİ Parti Çayırova belediye başkan adayı İlhami Bayrak´ın katıldığı canlı yayın izleyicilerden büyük ilgi gördü. İzleyiciler yoğun ilgi gösterdikleri programa whatsapp ve sosyal medya üzerinden yorum ve soruları ile katıldılar.

Bir izleyicinin " AK Parti Çayırova belediye başkan adayı gittiği her yerde bu yapıyı ZİLLET ittifakı olarak lanse ediyor, bu konuda sayın Bayrak ne düşünüyor?" sorusu karşısında duygularına hakim olamayan Bayrak, siyasi rakibine sert sözlerle cevap verdi.

Bayrak izleyici sorusuna verdiği yanıtta " Kendisi ile Çayırova ilçesinde sosyal hayatın içinde hasbihal etmedik. Kendisi hakkında ilçe genelinde 15 Temmuz darbe girişiminin mümessili iş adamları ile ortaklığı olduğu yönünde söylemler dolaşıyor. Ben bu konuya vakıf değilim. Kendisinin bu tür bir söylem içinde ollduğunu ben bizzat duymadım. Arkadaşlarıma bu konunun araştırılması için talimat vereceğim. Eğer bu sözleri sarfetmiş ise büyük bir üzüntü içindeyim. Benim kız kardeşim şehit eşidir. Ailemize ait apartmanda benim ağabeyim 20 yıldır şehit çocuklarını sevmeden onların hatırlarını sormadan, şehidimizin kapısını çalmadan kendi evine çıkmamıştır. Abim kardeşimizin ve çocuklarının yanında 20 yıldır şehit çocukları incinmesin üzülmesin diye kendi çocuklarını sevmemiştir. " diyerek AK parti adayının sarfettiği iddia edilen sözlere tepki gösterdi.

Canlı yayında göz yaşlarına hakim olamayan İYİ Parti adayı Bayrak sözlerine " Eğer bu sözleri sarfeden aday arkadaşımız namuslu bir adam ise geçtiğimiz seçimlerde hangi partiye oy verdiğini çıkıp açıklasın" diyerek devam etti.

Programın yapımcısı ve sunucusu gazeteci İrfan Yormaz bu duygu dolu anların sonunda canlı yayına kısa bir süre ara verdi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.