Bayramoğlu, Güneydoğu’ya gidiyor

Darıca 25.10.2017 - 13:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bayramoğlu, Güneydoğu’ya gidiyor

2017 yılında gerçekleştirdiği etkinlikler adından sıkça söz ettiren Bayramoğlu Sevenler Derneği Kasım ayı içinde yeni bir organizasyonla dernek üyelerine keyifli saatler yaşatmayı planlıyor. Güneydoğüu’nun eşsiz güzelliklerini katılımcıları ile birlikte gezmeyi planlayan Bayramoğlu Sevenler Derneği Mini Gap Turu adı altında Mardin, Diyarbakır Batman illerini gezecek. Midyat gibi ülkenin müze kenti ünvanını kazanan ilçeye de gitmeden dönmeyecek olan dernek üyeleri ve beraberindeki katılımcılar 2 gece 3 gündüz Güneydoğu’da kalacak. Uçakla seyahat edecek olan dernek üyelerinin yanısıra tura katılmak isteyenler için 0 532 731 20 55 nolu telefondan bilgi alabilirler. Çok özel otellerde konaklayacak olan ve iller arası transferlerde rehber hizmeti de alacak olan katılımcılar ayrıca seyahat sigortasından da faydalanacaklar. Tur için 650 TL fiyat planlaması yapıldı.

2017 yılında gerçekleştirdiği etkinlikler adından sıkça söz ettiren Bayramoğlu Sevenler Derneği Kasım ayı içinde yeni bir organizasyonla dernek üyelerine keyifli saatler yaşatmayı planlıyor.

Güneydoğüu’nun eşsiz güzelliklerini katılımcıları ile birlikte gezmeyi planlayan Bayramoğlu Sevenler Derneği Mini Gap Turu adı altında Mardin, Diyarbakır Batman illerini gezecek. Midyat gibi ülkenin müze kenti ünvanını kazanan ilçeye de gitmeden dönmeyecek olan dernek üyeleri ve beraberindeki katılımcılar 2 gece 3 gündüz Güneydoğu’da kalacak. Uçakla seyahat edecek olan dernek üyelerinin yanısıra tura katılmak isteyenler için 0 532 731 20 55 nolu telefondan bilgi alabilirler. Çok özel otellerde konaklayacak olan ve iller arası transferlerde rehber hizmeti de alacak olan katılımcılar ayrıca seyahat sigortasından da faydalanacaklar. Tur için 650 TL fiyat planlaması yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.