Bayramoğlu Yükünü almaya hazırlanıyor

Darıca 28.05.2019 - 11:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bayramoğlu Yükünü almaya hazırlanıyor

Bölgemizin en önde gelen turizm noktalarından olan Darıca Bayramoğlu Ramazan Bayramı nedeniyle yazlıkçıları ağırlamaya hazırlanıyor.

Yaz mevsiminin gelmesi, Ramazan Bayramının yaklaşması ve yakında okullarında tatile girmesiyle yazlıkçıların dönüş yapmak üzere gün saydığı Bayramoğlu Ada’da hummalı çalışmalar devam ediyor. Bu sene Balyanoz Koyu’nunda halka açılması ile hem adada ikamet edenler hem de Bayramoğlu genelinde oturanları farklı bir yaz mevsimi bekliyor olacak. Balık tutmak, sabah ve akşam yürüyüşleri yapmak, aşırı yaz sıcağı akşamlarında nefes alacak yer arayanların bu noktada seçenekleri de artmış oldu. YELKENKAYA’DA HAREKETLENİYOR Havaların mevsim normallerinin üzerine çıkması ile özellikle gençler şimdiden yüzecek nokta olarak Bayramoğlu Yelkenkaya plajlarını seçmiş durumda. Mayo, bikini, havlu, deniz ve plaj oyuncaklarının satışlarının başladığı Bayramoğlu Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde ki işportacılar müşterilerini ağırlıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan plajlarında bakım ve tadilat işlerine hız kazandırıldığı görüldü. Kumsalların eksik malzemeleri, yosun temizleme çalışmaları, şezlong ve şemsiye takviyeleri de giderilmeye çalışılıyor.
Bölgemizin en önde gelen turizm noktalarından olan Darıca Bayramoğlu Ramazan Bayramı nedeniyle yazlıkçıları ağırlamaya hazırlanıyor.

Yaz mevsiminin gelmesi, Ramazan Bayramının yaklaşması ve yakında okullarında tatile girmesiyle yazlıkçıların dönüş yapmak üzere gün saydığı Bayramoğlu Ada’da hummalı çalışmalar devam ediyor. Bu sene Balyanoz Koyu’nunda halka açılması ile hem adada ikamet edenler hem de Bayramoğlu genelinde oturanları farklı bir yaz mevsimi bekliyor olacak. Balık tutmak, sabah ve akşam yürüyüşleri yapmak, aşırı yaz sıcağı akşamlarında nefes alacak yer arayanların bu noktada seçenekleri de artmış oldu.

YELKENKAYA’DA HAREKETLENİYOR

Havaların mevsim normallerinin üzerine çıkması ile özellikle gençler şimdiden yüzecek nokta olarak Bayramoğlu Yelkenkaya plajlarını seçmiş durumda. Mayo, bikini, havlu, deniz ve plaj oyuncaklarının satışlarının başladığı Bayramoğlu Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde ki işportacılar müşterilerini ağırlıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan plajlarında bakım ve tadilat işlerine hız kazandırıldığı görüldü. Kumsalların eksik malzemeleri, yosun temizleme çalışmaları, şezlong ve şemsiye takviyeleri de giderilmeye çalışılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.