Bayramoğlunu Sevenler bölgeyi hareketlendirdi

Darıca 28.12.2016 - 13:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bayramoğlunu Sevenler bölgeyi hareketlendirdi

Bayramoğlu’nu Sevenler Derneği tarafından düzenlen kahvaltılı toplantıya katılan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman sadece Darıca için değil tüm bölge adına önemli açıklamalarda bulundu.

507 nolu toplu taşıma araçlarının Bayramoğlu’na kadar gelmesini sağlayan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’a teşekkürlerini de sunan dernek yönetim kurulu üyeleri  Bayramoğlu’nun tanıtılması ve geliştirilmesi adına karşılıklı bilgi alışverişinde de bulundu. Bayramoğlu Ada sakinleri’nin halk otobüsleri için inip bindiği son noktaya durak talebinde de bulunan Bayramoğlunu Sevenler Derneği Yönetimi’ne Karaman’da birçok müjdeli haber verdi. HAVUZLAR HALKA AÇILACAK FETÖ’nun yuvalandığı noktalardan biri olan Eski Fatih Koleji’ne devletin el koymasının ardından burada ki havuzun halka açılması için girişimlerini başlattığını belirten Kaymakam Karaman aynı zamanda Deniz Yıldızlar Lisesi’nde ki havuzunda halka buluşacağını ifade etti. Basın İlan Kurumu içinde ki havuzdan dernek üyelerinin faydalanması içinde bir üyelik sistemi getireleceğini belirten Kaymakam Karaman, “Ada içinde ki yelken kulübü canlandırmak gerekir. Oraya hem üye bazında hem sporcu bazında katılım yapılmasını elbirliği ile sağlamamız lazım.” dedi. ÇİLER’İN DE KAYILACAĞI TURİZM TOPLANTISI Darıca başta olmak üzere Gebze, Çayırova ve Dilovası’nı da kapsayacak şekilde bir turizm birliğinin kurulması, bölgenin bacasız sanayisi olan turizmin canlandırılması için Gebze Ticaret odası Nail Çiler’in ve Bayramoğlu’nda ki otel sahiplerinin de katılacağı bir toplantı düzenleneceğini belirten Darıca Kaymakamı Ömer Karamana, “Darıca’da kurulacak küçük sanayi sitesi ve mevcut sanayi sitesinin de ivme kazanması adına GTO Başkanı Sayın Çiler ile ikili bir görüşme yapacağım. Ardından hem turizm birliğinin kurulması hem de sanayi sitesinin hayata  geçmesi adına sanayi esnafı ve otel sahipleri ile geniş kapsamlı bir toplantı düzenleyeceğiz.” dedi.  Bayramoğlunu Sevenler Derneği Yönetimi Tuzla Deri Sanayi’nden gelen kokunun Bayramoğlu’na olumsuz etkileri olduğu da toplantıda dile getirdi. HABER: Adnan Ayvaz  
Bayramoğlu’nu Sevenler Derneği tarafından düzenlen kahvaltılı toplantıya katılan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman sadece Darıca için değil tüm bölge adına önemli açıklamalarda bulundu.

507 nolu toplu taşıma araçlarının Bayramoğlu’na kadar gelmesini sağlayan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’a teşekkürlerini de sunan dernek yönetim kurulu üyeleri  Bayramoğlu’nun tanıtılması ve geliştirilmesi adına karşılıklı bilgi alışverişinde de bulundu. Bayramoğlu Ada sakinleri’nin halk otobüsleri için inip bindiği son noktaya durak talebinde de bulunan Bayramoğlunu Sevenler Derneği Yönetimi’ne Karaman’da birçok müjdeli haber verdi.

HAVUZLAR HALKA AÇILACAK

FETÖ’nun yuvalandığı noktalardan biri olan Eski Fatih Koleji’ne devletin el koymasının ardından burada ki havuzun halka açılması için girişimlerini başlattığını belirten Kaymakam Karaman aynı zamanda Deniz Yıldızlar Lisesi’nde ki havuzunda halka buluşacağını ifade etti. Basın İlan Kurumu içinde ki havuzdan dernek üyelerinin faydalanması içinde bir üyelik sistemi getireleceğini belirten Kaymakam Karaman, “Ada içinde ki yelken kulübü canlandırmak gerekir. Oraya hem üye bazında hem sporcu bazında katılım yapılmasını elbirliği ile sağlamamız lazım.” dedi.

ÇİLER’İN DE KAYILACAĞI TURİZM TOPLANTISI

Darıca başta olmak üzere Gebze, Çayırova ve Dilovası’nı da kapsayacak şekilde bir turizm birliğinin kurulması, bölgenin bacasız sanayisi olan turizmin canlandırılması için Gebze Ticaret odası Nail Çiler’in ve Bayramoğlu’nda ki otel sahiplerinin de katılacağı bir toplantı düzenleneceğini belirten Darıca Kaymakamı Ömer Karamana, “Darıca’da kurulacak küçük sanayi sitesi ve mevcut sanayi sitesinin de ivme kazanması adına GTO Başkanı Sayın Çiler ile ikili bir görüşme yapacağım. Ardından hem turizm birliğinin kurulması hem de sanayi sitesinin hayata  geçmesi adına sanayi esnafı ve otel sahipleri ile geniş kapsamlı bir toplantı düzenleyeceğiz.” dedi.  Bayramoğlunu Sevenler Derneği Yönetimi Tuzla Deri Sanayi’nden gelen kokunun Bayramoğlu’na olumsuz etkileri olduğu da toplantıda dile getirdi.

HABER: Adnan Ayvaz

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.