BBP’li Kaya'dan sigara yasağına tepki!

Kocaeli 28.09.2019 - 11:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

BBP’li Kaya'dan sigara yasağına tepki!

BBP Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya, ‘dumansız araç’ uygulaması ile yapılan sigara yasağına tepki gösterdi. Sigara yasağı ile ilgili açıklama yapan BBP Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya “Sayın Cumhurbaşkanı Amerika’ya giderken “araçta sigara içilmemeli” dedi, sabah içenlere ceza kesilmeye başladı.  İnsanın inanası gelmiyor, bu ne hız arkadaş... Keşke aynı şeyi yıllardır dile getirdiğimiz başta bazı suçlara idam olmak üzere, EYT, ahlaksız TV programları, dizileri, kumar (şans oyunları) v.b yapsa. Sayın damat bey sigaraya zam yapıyor, yetmiyor açığı kapatmaya sayın Cumhurbaşkanı özel araçta sigara içene ceza kesin diyor...Eee, haklı 3-5 lira ile yandaşa, kardaşa, oraya buraya verilenler karşılanabilir mi. Şair diyor ya; Gittin mi büyük gideceksin.... Aldın mı büyük alacaksın ne o öyle 3 - 5 lira zam... Kes 153 TL’yi... Hem çok yazık hem çok ayıp. Sağlığa zararlı evet bunu yok sayamayız ama sizde bu milleti aptal saymayın.” Dedi. VATANDAŞI DÜŞÜNÜYORSANIZ SAĞLIKLI TOPLUM İÇİN POLİTİKALAR ÜRETİN Sözlerini sürdüren Başkan Kaya “Tamam, geçmediğimiz köprüden, gitmediğimiz hastaneden, basmadığımız topraktan, kullanmadığımız elektrikten para aldınız sesimiz çıkmadı ama milletin efkârına kendi özel aracında içtiği sigarasına bari karışmayın. Sağlığımızı düşünüyorsanız o koca koca hastanelerden önce halkın yediği ve içtiğinin sağlıklı gıdalar olması için çalışın, GDO’lu gıdalar, dünyanın yasakladığı tatlandırıcılar v.s ile ilgilenin, sağlıklı toplum için politikalar üretin.” SİGARA YASAĞINDAN DAHA ÖNEMLİ KONULAR VAR  “Tabi ki de hastanelerin olması çok güzel ama o hastaneler bile hastaya müşteri gözü ile bakan ticarethane gibi çalışıyor. İyileşen değil; tekrar gelecek müşteri istiyor. Bence siz bunları düzeltin. Yedire yedire, har vurup harman savura savura, lüks ve şatafatlı yaşaya yaşaya devletin ve belediyelerin kasası tam takır tabi şimdi alıştığınız gibi yaşam sürmek zor geliyor anlıyorum ama insanlarımız ne yapsın stres, işsizlik, yüksek okul bitirip iş bulamamak, öğretmen olup atanamamak, yetişkin olup evlenememek, baba olup çocuğuna pantolon bile alamamak, faturalarını ödeyememek, esnaf olup işçisinin maaşını, elektriğini, işyeri ve evinin kirasını verememek ve diğer giderleri karşılayamamak, memur, işçi ve esnafın faize bulaştığı kredilerini ödeyememek, bir de eve gelip bu sıkıntılardan dolayı eşi ile tartışıp kavga ve hiç tasvip etmediğimiz şiddet ve boşanmalara kadar giden zorluk, çöküntü ve sizin hiç yaşamadığınız dertlerinin efkarına içtiği bir sigarası var ona da karışmayın. Adam tır veya kamyon şoförü ne yani bu adamcağız yarım saat te bir durup sigara mı içecek, peki bizler uyurken o şoför kardeşimiz o yolu nasıl bitirecek... Kusura bakmayın ama arkadaş biraz kaba bir tabir olacak ama buna Anadolu'da "Atı g...ünden yemlemek" denir. Neyse Allah'a şükürler olsun ki şimdilik hava bedava....” ifadelerini kullandı.

BBP Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya, ‘dumansız araç’ uygulaması ile yapılan sigara yasağına tepki gösterdi. Sigara yasağı ile ilgili açıklama yapan BBP Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya “Sayın Cumhurbaşkanı Amerika’ya giderken “araçta sigara içilmemeli” dedi, sabah içenlere ceza kesilmeye başladı.  İnsanın inanası gelmiyor, bu ne hız arkadaş... Keşke aynı şeyi yıllardır dile getirdiğimiz başta bazı suçlara idam olmak üzere, EYT, ahlaksız TV programları, dizileri, kumar (şans oyunları) v.b yapsa. Sayın damat bey sigaraya zam yapıyor, yetmiyor açığı kapatmaya sayın Cumhurbaşkanı özel araçta sigara içene ceza kesin diyor...Eee, haklı 3-5 lira ile yandaşa, kardaşa, oraya buraya verilenler karşılanabilir mi. Şair diyor ya; Gittin mi büyük gideceksin.... Aldın mı büyük alacaksın ne o öyle 3 - 5 lira zam... Kes 153 TL’yi... Hem çok yazık hem çok ayıp. Sağlığa zararlı evet bunu yok sayamayız ama sizde bu milleti aptal saymayın.” Dedi.

VATANDAŞI DÜŞÜNÜYORSANIZ SAĞLIKLI TOPLUM İÇİN POLİTİKALAR ÜRETİN

Sözlerini sürdüren Başkan Kaya “Tamam, geçmediğimiz köprüden, gitmediğimiz hastaneden, basmadığımız topraktan, kullanmadığımız elektrikten para aldınız sesimiz çıkmadı ama milletin efkârına kendi özel aracında içtiği sigarasına bari karışmayın. Sağlığımızı düşünüyorsanız o koca koca hastanelerden önce halkın yediği ve içtiğinin sağlıklı gıdalar olması için çalışın, GDO’lu gıdalar, dünyanın yasakladığı tatlandırıcılar v.s ile ilgilenin, sağlıklı toplum için politikalar üretin.”

SİGARA YASAĞINDAN DAHA ÖNEMLİ KONULAR VAR

 “Tabi ki de hastanelerin olması çok güzel ama o hastaneler bile hastaya müşteri gözü ile bakan ticarethane gibi çalışıyor. İyileşen değil; tekrar gelecek müşteri istiyor. Bence siz bunları düzeltin. Yedire yedire, har vurup harman savura savura, lüks ve şatafatlı yaşaya yaşaya devletin ve belediyelerin kasası tam takır tabi şimdi alıştığınız gibi yaşam sürmek zor geliyor anlıyorum ama insanlarımız ne yapsın stres, işsizlik, yüksek okul bitirip iş bulamamak, öğretmen olup atanamamak, yetişkin olup evlenememek, baba olup çocuğuna pantolon bile alamamak, faturalarını ödeyememek, esnaf olup işçisinin maaşını, elektriğini, işyeri ve evinin kirasını verememek ve diğer giderleri karşılayamamak, memur, işçi ve esnafın faize bulaştığı kredilerini ödeyememek, bir de eve gelip bu sıkıntılardan dolayı eşi ile tartışıp kavga ve hiç tasvip etmediğimiz şiddet ve boşanmalara kadar giden zorluk, çöküntü ve sizin hiç yaşamadığınız dertlerinin efkarına içtiği bir sigarası var ona da karışmayın. Adam tır veya kamyon şoförü ne yani bu adamcağız yarım saat te bir durup sigara mı içecek, peki bizler uyurken o şoför kardeşimiz o yolu nasıl bitirecek... Kusura bakmayın ama arkadaş biraz kaba bir tabir olacak ama buna Anadolu'da "Atı g...ünden yemlemek" denir. Neyse Allah'a şükürler olsun ki şimdilik hava bedava....” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.