BBP VALİ GÜZELOĞLUNA GİTTİ

Kocaeli 07.04.2017 - 11:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BBP VALİ GÜZELOĞLUNA GİTTİ

  Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Büyük Birlik Partisi il yönetimini kabul etti. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Serhat Duyar ile yeni yönetimi; Baran Aslan, Yakup Üstün, Niyazi Çakır, Zülfikar Şahin, Elvan Şahin ve Tekin Orhan’ı kabul etti. DUYAR, BİLGİ VERDİ Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Serhat Duyar, Vali Güzeloğlu’na parti çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulunup, yeni yönetimini tanıttı ve kabullerinden dolayı teşekkür etti. Vali Güzeloğlu ise Büyük Birlik Partisi İl Başkanı ve yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunup, çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirtti.

 

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Büyük Birlik Partisi il yönetimini kabul etti. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Serhat Duyar ile yeni yönetimi; Baran Aslan, Yakup Üstün, Niyazi Çakır, Zülfikar Şahin, Elvan Şahin ve Tekin Orhan’ı kabul etti.

DUYAR, BİLGİ VERDİ

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Serhat Duyar, Vali Güzeloğlu’na parti çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulunup, yeni yönetimini tanıttı ve kabullerinden dolayı teşekkür etti. Vali Güzeloğlu ise Büyük Birlik Partisi İl Başkanı ve yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunup, çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.