Bekle bizi Başkent

Spor 02.02.2018 - 18:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bekle bizi Başkent

Ligin ikinci yarısına 2’de 2 yaparak başlayan tek takım olan Darıca G.B, Pazar günü sezonun en zor deplasmanlarından birinde Ankara Demirspor’a konuk olacak. Şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan mücadele saat 13.30’da başlayacak. Ligin ikinci yarısına flaş bir giriş yaparak zirve ile arasındaki puan farkını 1’e indiren Darıca Gençlerbirliği, 3.Lig 2.Grup’un 20.haftasında sezonun en zor deplasmanlarından birine çıkacak. Sarı yeşilli temsilcimiz Pazar günü deplasmanda kendisini 2 puan geriden takip eden Ankara Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısında oynanan maçta rakibini 3-1’lik skorla geçen sarı yeşilliler, zorlu Başkent deplasmanından galibiyetle dönerek zirve yolunda çok kritik bir virajı kayıpsız geçmek istiyor. Temsilcimizde kırmızı kart cezası bulunan Cafercan Aksu dışında eksik bir oyuncu bulunmuyor. TCDD Ankara Demir Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 13.30’da başlayacak.

Ligin ikinci yarısına 2’de 2 yaparak başlayan tek takım olan Darıca G.B, Pazar günü sezonun en zor deplasmanlarından birinde Ankara Demirspor’a konuk olacak. Şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan mücadele saat 13.30’da başlayacak.

Ligin ikinci yarısına flaş bir giriş yaparak zirve ile arasındaki puan farkını 1’e indiren Darıca Gençlerbirliği, 3.Lig 2.Grup’un 20.haftasında sezonun en zor deplasmanlarından birine çıkacak. Sarı yeşilli temsilcimiz Pazar günü deplasmanda kendisini 2 puan geriden takip eden Ankara Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısında oynanan maçta rakibini 3-1’lik skorla geçen sarı yeşilliler, zorlu Başkent deplasmanından galibiyetle dönerek zirve yolunda çok kritik bir virajı kayıpsız geçmek istiyor. Temsilcimizde kırmızı kart cezası bulunan Cafercan Aksu dışında eksik bir oyuncu bulunmuyor. TCDD Ankara Demir Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 13.30’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.