'Ben mesihim' dedi, annesinin kafasını kopardı

Kocaeli 14.04.2016 - 09:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

'Ben mesihim' dedi, annesinin kafasını kopardı

Karamürsel’de psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gören 36 yaşındaki Emrullah Bingöl, annesi 75 yaşındaki Hatice Öztürk'ü bıçaklayarak öldürdü.

Karamürsel’de psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gören 36 yaşındaki Emrullah Bingöl, annesi 75 yaşındaki Hatice Öztürk'ü bıçaklayarak öldürdü.   Kocaeli’nin Karamürsel İlçesi'nde psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gören 36 yaşındaki Emrullah Bingöl, annesi 75 yaşındaki Hatice Öztürk'ü bıçaklayarak öldürdü. Olay bugün öğleden sonra, 4 Temmuz Mahallesi 1130. Sokak No 19’daki iki katlı evin birinci katında meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gören Emrullah Bingöl, bir süre önce ağabeyini bıçaklaması nedeniyle bugün tutuksuz yargılandığı mahkemede ifade verdi. Eve gelen Emrullah Bingöl, altlı üstlü evde yaşadığı annesi Hatice Öztürk ile ağabeyini bıçaklaması nedeniyle tartıştı. Kendini kaybeden Emrullah Bingöl, annesini bıçaklayarak öldürdü. Emrullah Bingöl daha sonra evlerinin yaklaşık 20 metre uzağında bulunan Karamürsel Polis Merkezi'ne giderek annesini öldürdüğünü söyleyerek, teslim oldu. Eve giden polis, yıllar önce eşinden ayrılan Hatice Öztürk'ün başının vücudundan ayrıldığını gördü. Olay yeri inceleme ekiplerinin evde yaptığı incelemenin ardından Hatice Öztürk'ün cesedi Karamürsel Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Psikolojik sorunları olan Emrullah Bingöl'ün çevresindekilere "Ben İsa'yım, mesihim" dediği öğrenilirken, annesini ve iki ablası ile bir abisini de tanımadığını bu nedenle bu aileden değilim diyerek Zekeriya Öztürk olan adını ve soyadını da değiştirerek Emrullah Bingöl yaptığı Hacettepe Üniversitesi Kimya Mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyken okulu bırakarak hiçbir iş yapmayan ve bekar olduğu belirtilirken annesini bıçaklarken bıçağın kırılarak evdeki başka bir bıçakla yarım kalan öldürme işlemini tamamladığı iddialar arasında yer alırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Alenin diğer çocukları haber alır almaz olay yerine geldiklerinde annelerinin kardeşleri Emrullah Bingöl tarafından öldürüldüğü haberini alan ailenin diğer fertleri ve yakınları ‘Nasıl oluyor da bu hasta kişi serbest bırakılarak dolaştırılıyor, daha önce abisi Cemil Öztürk’ü bıçaklayarak öldürmeye yeltendi bugünde bu davayla ilgili mahkemesi vardı bu adam hasta idi bu adamın serbest bırakılmaması gerekiyordu diyerek isyan ettiler. Olayın ardından evin etrafı polis tarafından güvenlik çemberine alınırken olayı duyan ailenin yakınları olay yerine akın ederken Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’da olay yerine gelerek ailenin en büyük oğlu olan Cemil Öztürk’e başsağlığı diledi.
Karamürsel’de psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gören 36 yaşındaki Emrullah Bingöl, annesi 75 yaşındaki Hatice Öztürk'ü bıçaklayarak öldürdü.

Karamürsel’de psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gören 36 yaşındaki Emrullah Bingöl, annesi 75 yaşındaki Hatice Öztürk'ü bıçaklayarak öldürdü.

 

Kocaeli’nin Karamürsel İlçesi'nde psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gören 36 yaşındaki Emrullah Bingöl, annesi 75 yaşındaki Hatice Öztürk'ü bıçaklayarak öldürdü.
Olay bugün öğleden sonra, 4 Temmuz Mahallesi 1130. Sokak No 19’daki iki katlı evin birinci katında meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gören Emrullah Bingöl, bir süre önce ağabeyini bıçaklaması nedeniyle bugün tutuksuz yargılandığı mahkemede ifade verdi. Eve gelen Emrullah Bingöl, altlı üstlü evde yaşadığı annesi Hatice Öztürk ile ağabeyini bıçaklaması nedeniyle tartıştı. Kendini kaybeden Emrullah Bingöl, annesini bıçaklayarak öldürdü.


Emrullah Bingöl daha sonra evlerinin yaklaşık 20 metre uzağında bulunan Karamürsel Polis Merkezi'ne giderek annesini öldürdüğünü söyleyerek, teslim oldu. Eve giden polis, yıllar önce eşinden ayrılan Hatice Öztürk'ün başının vücudundan ayrıldığını gördü. Olay yeri inceleme ekiplerinin evde yaptığı incelemenin ardından Hatice Öztürk'ün cesedi Karamürsel Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.


Psikolojik sorunları olan Emrullah Bingöl'ün çevresindekilere "Ben İsa'yım, mesihim" dediği öğrenilirken, annesini ve iki ablası ile bir abisini de tanımadığını bu nedenle bu aileden değilim diyerek Zekeriya Öztürk olan adını ve soyadını da değiştirerek Emrullah Bingöl yaptığı Hacettepe Üniversitesi Kimya Mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyken okulu bırakarak hiçbir iş yapmayan ve bekar olduğu belirtilirken annesini bıçaklarken bıçağın kırılarak evdeki başka bir bıçakla yarım kalan öldürme işlemini tamamladığı iddialar arasında yer alırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Alenin diğer çocukları haber alır almaz olay yerine geldiklerinde annelerinin kardeşleri Emrullah Bingöl tarafından öldürüldüğü haberini alan ailenin diğer fertleri ve yakınları ‘Nasıl oluyor da bu hasta kişi serbest bırakılarak dolaştırılıyor, daha önce abisi Cemil Öztürk’ü bıçaklayarak öldürmeye yeltendi bugünde bu davayla ilgili mahkemesi vardı bu adam hasta idi bu adamın serbest bırakılmaması gerekiyordu diyerek isyan ettiler.


Olayın ardından evin etrafı polis tarafından güvenlik çemberine alınırken olayı duyan ailenin yakınları olay yerine akın ederken Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’da olay yerine gelerek ailenin en büyük oğlu olan Cemil Öztürk’e başsağlığı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.