‘’Benim için hepiniz eşitsiniz’’

Spor 08.11.2018 - 10:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘’Benim için hepiniz eşitsiniz’’

2.Lig Kırmızı Grup’un 11.haftasında Cumartesi günü zorlu Pendikspor deplasmanına çıkacak olan Darıca Gençlerbirliği, bu karşılaşmanın hazırlıklarını dün saat 11.00’da yaptığı antrenmanla sürdürdü. Oktay Derelioğlu yönetiminde ligde oynadığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak çıkışa geçen sarı yeşilli temsilcimiz, Pendikspor maçı için 3 puan hesapları yapıyor.  ‘’KAZANMAMAMIZ İÇİN BİR NEDEN YOK!’’ Antrenman öncesinde oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan teknik patron Derelioğlu, ‘’ Pendikspor maçını kazanmamamız için hiçbir neden yok. Ben hepinize inanıyor ve güveniyorum. Şundan emin olabilirsiniz, bu takımda kim hak ediyorsa formayı o giyecek. Hepiniz benim için eşitsiniz. Verimli bir hazırlık süreci geçirerek Pendikspor maçınıza kendinizi hazırlayın’’dedi.

2.Lig Kırmızı Grup’un 11.haftasında Cumartesi günü zorlu Pendikspor deplasmanına çıkacak olan Darıca Gençlerbirliği, bu karşılaşmanın hazırlıklarını dün saat 11.00’da yaptığı antrenmanla sürdürdü. Oktay Derelioğlu yönetiminde ligde oynadığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak çıkışa geçen sarı yeşilli temsilcimiz, Pendikspor maçı için 3 puan hesapları yapıyor.

 ‘’KAZANMAMAMIZ İÇİN BİR NEDEN YOK!’’

Antrenman öncesinde oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan teknik patron Derelioğlu, ‘’ Pendikspor maçını kazanmamamız için hiçbir neden yok. Ben hepinize inanıyor ve güveniyorum. Şundan emin olabilirsiniz, bu takımda kim hak ediyorsa formayı o giyecek. Hepiniz benim için eşitsiniz. Verimli bir hazırlık süreci geçirerek Pendikspor maçınıza kendinizi hazırlayın’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.