Benzin 20 kuruş ucuzlayacak

Ekonomi 07.11.2018 - 09:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Benzin 20 kuruş ucuzlayacak

Petrol ve döviz kurlarındaki düşüşle geçen hafta litresi 17 kuruş ucuzlayan benzine bir indirim müjdesi daha geldi. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası Başkanı İmran Okumuş, "Bugün akşamdan itibaren benzinde litre başına 15 ila 20 kuruş arasında indirim yapılacak ve pompaya yansıtılacak" dedi. Mayıs'ta akaryakıt artışının vatandaşa yansımasını önlemek için yükselişlerin ÖTV'den karşılanmasını içeren eşelmobil sistemi devreye alınmıştı. Bu sisteme göre devletin benzinde alacağı kalmadı, motorinde ise 50 kuruş kaldı. Okumuş, "Kasım sonu itibariyle motorinde de 25 kuruşluk indirim yapmayı hedefliyoruz" diye konuştu..

Petrol ve döviz kurlarındaki düşüşle geçen hafta litresi 17 kuruş ucuzlayan benzine bir indirim müjdesi daha geldi. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası Başkanı İmran Okumuş, "Bugün akşamdan itibaren benzinde litre başına 15 ila 20 kuruş arasında indirim yapılacak ve pompaya yansıtılacak" dedi. Mayıs'ta akaryakıt artışının vatandaşa yansımasını önlemek için yükselişlerin 'den karşılanmasını içeren eşelmobil sistemi devreye alınmıştı. Bu sisteme göre devletin benzinde alacağı kalmadı, motorinde ise 50 kuruş kaldı. Okumuş, "Kasım sonu itibariyle motorinde de 25 kuruşluk indirim yapmayı hedefliyoruz" diye konuştu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.