Beşiktaş'a Dev Rakip

17.03.2017 - 15:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Beşiktaş'a Dev Rakip

Dün gece Avrupa Ligi'nde Olympiakos'u eleyen temsilcimiz Beşiktaş'ın çeyrek finaldeki rakibi, Olympique Lyon oldu.

Avrupa futbolunun iki numaralı organizasyonu UEFA  Avrupa Ligi'nde çeyrek final kuraları çekildi. İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilen ve eski İsveçli futbolcu Patrik Andersson'ın katıldığı kura çekiminde tek Türk takımı olarak yer alan  Beşiktaş, çeyrek finalde  Fransa'dan  Olympique Lyon ile eşleşti. İLK MAÇ FRANSA'DA Siyah-beyazlılar, çeyrek finaldeki ilk maçını 13 Nisan'da deplasmanda, rövanşı ise 20 Nisan'da sahasında oynayacak. Yarı finallerin 4 ve 11 Mayıs'ta gerçekleştirileceği  Avrupa Ligi'nin final maçı ise 24 Mayıs'ta  İsveç'in başkenti  Stockholm'de Friends Arena'da yapılacak.   Avrupa Ligi'nin çeyrek final eşleşmeleri şöyle: Anderlecht ( Belçika) -  Manchester United ( İngiltere) Celta  Vigo ( İspanya) -  Genk ( Belçika) Ajax ( Hollanda) -  Schalke 04 ( Almanya) Olympi·que  Lyon ( Fransa) -  Beşiktaş ( Türkiye)
Dün gece Avrupa Ligi'nde Olympiakos'u eleyen temsilcimiz Beşiktaş'ın çeyrek finaldeki rakibi, Olympique Lyon oldu.

Avrupa futbolunun iki numaralı organizasyonu UEFA  Avrupa Ligi'nde çeyrek final kuraları çekildi.

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilen ve eski İsveçli futbolcu Patrik Andersson'ın katıldığı kura çekiminde tek Türk takımı olarak yer alan  Beşiktaş, çeyrek finalde  Fransa'dan  Olympique Lyon ile eşleşti.

İLK MAÇ FRANSA'DA

Siyah-beyazlılar, çeyrek finaldeki ilk maçını 13 Nisan'da deplasmanda, rövanşı ise 20 Nisan'da sahasında oynayacak.

Yarı finallerin 4 ve 11 Mayıs'ta gerçekleştirileceği  Avrupa Ligi'nin final maçı ise 24 Mayıs'ta  İsveç'in başkenti  Stockholm'de Friends Arena'da yapılacak.

 

Avrupa Ligi'nin çeyrek final eşleşmeleri şöyle:

Anderlecht ( Belçika) -  Manchester United ( İngiltere)

Celta  Vigo ( İspanya) -  Genk ( Belçika)

Ajax ( Hollanda) -  Schalke 04 ( Almanya)

Olympi·que  Lyon ( Fransa) -  Beşiktaş ( Türkiye)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.