Beşiktaş ilk yarıda Tolga'ya duacı

Spor 29.11.2016 - 20:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Beşiktaş ilk yarıda Tolga'ya duacı

Beşiktaş, Türkiye Kupası D Grubu maçında Darıca Gençlerbirliği ile karşı karşıya geliyor.

İlk yarısı sona eren karşılaşmada gol sesi çıkmadı....Darıca G.B ilk yarıda Cafer Can, Abuzer, Uğur ve Hayrullah ile net pozisyonlar yakaladı. Özellikle ilk yarının uzatma dakikalarında Hayrullah ceza sahası içine çalımlar ile girip, Abuzer ile duvar pasıyla Tolga ile karşı karşıya kaldı. Hayrullah'ın açısını kapatan Tolga gole izin vermedi.   BEŞİKTAŞ:  Tolga, Gökhan Gönül, Fatih, Atınç, Sedat, Necip, Gökhan İnler, Kerim Frei, Muhammed, Olcay, Ömer DARICA GENÇLERBİRLİĞİ:  Gökhan, Alper, Cem, Uğur, Cafercan, Abuzer, İhsan, Hayrullah, Gökhan Solak, Rıdvan, Murat Can   Gruplara kalana dek bir 3.Lig bir 2 lig birde 1.lig takımını safdışı eden sarı yeşilliler son olarak bir Süper Lig takımını da yenme başarısı gösterme hedefindeler. Henüz Türkiye Ziraat Kupası'nda kalesinde hiç gol görmeyen Darıca G.B, Kara kartal karşısında da ilk yarıda bu ünvanını korumayı başardı.
Beşiktaş, Türkiye Kupası D Grubu maçında Darıca Gençlerbirliği ile karşı karşıya geliyor.

İlk yarısı sona eren karşılaşmada gol sesi çıkmadı....Darıca G.B ilk yarıda Cafer Can, Abuzer, Uğur ve Hayrullah ile net pozisyonlar yakaladı. Özellikle ilk yarının uzatma dakikalarında Hayrullah ceza sahası içine çalımlar ile girip, Abuzer ile duvar pasıyla Tolga ile karşı karşıya kaldı. Hayrullah'ın açısını kapatan Tolga gole izin vermedi.

 

BEŞİKTAŞ: 
Tolga, Gökhan Gönül, Fatih, Atınç, Sedat, Necip, Gökhan İnler, Kerim Frei, Muhammed, Olcay, Ömer

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ
Gökhan, Alper, Cem, Uğur, Cafercan, Abuzer, İhsan, Hayrullah, Gökhan Solak, Rıdvan, Murat Can

 

Gruplara kalana dek bir 3.Lig bir 2 lig birde 1.lig takımını safdışı eden sarı yeşilliler son olarak bir Süper Lig takımını da yenme başarısı gösterme hedefindeler. Henüz Türkiye Ziraat Kupası'nda kalesinde hiç gol görmeyen Darıca G.B, Kara kartal karşısında da ilk yarıda bu ünvanını korumayı başardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.