Betül&Tufan için görkemli düğün!

Gebze 26.01.2018 - 11:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Betül&Tufan için görkemli düğün!

BAĞDAÇİÇEK AİLESİNİN EN MUTLU GÜNÜ

Bölgemizin başarılı işadamlarından Benhur Bağdaçiçek’in oğlu Tufan, Taşkın ailesinin güzel kızları Betül ile hayatını birleştirirken, genç çiftlerin İstanbul’da yapılan görkemli düğünü büyük ses getirdi.   Betül&Tufan için özel hazırlanan düğünde maytap şov güzel bir görsellik oluşturdu. Bölgemizin tanınan ve sevilen işadamlarından Benhur Bağdaçiçek, oğlunu evlendirdi. Meryem-Benhur Bağdaçiçek çiftinin yakışıklı oğulları Tufan ile Hayriye-Necmettin Taşkın çiftinin güzeller güzeli kızları Betül, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen muhteşem düğün töreniyle birlikte hayatlarını birleştirdiler. Dünya evine giren oğlu için işletmeciliğini kendisinin yaptığı Kartal Besa Albatros Davet ve Balo Merkezi’nde kusursuz bir düğün töreni düzenleyen Behnur Bağdaçiçek, akrabalarına, dostlarına ve sevdiklerine unutulmaz bir gece yaşattı.   Nikah cüzdanını eline alan genç çift objektiflerimize böyle poz verdi.   Birbirine çok yakışan genç çift, unutulmaz bir düğünle dünya evine girdiler. SALON HINCA HINÇ DOLDU Betül&Tufan’ın görkemli düğününe Gebze ilçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, SMA Metrostar Yönetim Kurulu Başkanları Süleyman Örs ve Abdullah Örs, Peynirci Baba firmasının sahiplerinden Ali Keskin ile İsmail Keskin, Erzurum camiasının sevilen ismi İsrafil Kamacı, ENTOSAV Yönetim Kurulu Başkanı Gencay Yıldıztekin, muhteşem düğünün kusursuz bir şekilde gerçekleşmesinde önemli bir rol üstlenen Benhur Bağdaçiçek'in iş ortağı Şakir Durmaz çok sayıda önde gelen işadamı ile Bağdaçiçek ve Taşkın ailelerinin yakınları katıldı. Kartal Besa Albatros Davet ve Balo Merkezi’nde titizlikle hazırlanan düğünde, davetliler çalan şarkılar ve oynanan oyunlarla gönüllerince eğlendiler.   İşletmeciliğini Benhur Bağdaçiçek’in yaptığı Besa Albatros Davet ve Balo Merkezi,  şık konsepti ile dikkat çekti. Bölgemizin önde gelen işadamları bu düğünde buluştu. SMA Metrostar Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Örs de düğüne ailesi ile birlikte katıldı.
BAĞDAÇİÇEK AİLESİNİN EN MUTLU GÜNÜ

Bölgemizin başarılı işadamlarından Benhur Bağdaçiçek’in oğlu Tufan, Taşkın ailesinin güzel kızları Betül ile hayatını birleştirirken, genç çiftlerin İstanbul’da yapılan görkemli düğünü büyük ses getirdi.

 

Betül&Tufan için özel hazırlanan düğünde maytap şov güzel bir görsellik oluşturdu.

Bölgemizin tanınan ve sevilen işadamlarından Benhur Bağdaçiçek, oğlunu evlendirdi. Meryem-Benhur Bağdaçiçek çiftinin yakışıklı oğulları Tufan ile Hayriye-Necmettin Taşkın çiftinin güzeller güzeli kızları Betül, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen muhteşem düğün töreniyle birlikte hayatlarını birleştirdiler. Dünya evine giren oğlu için işletmeciliğini kendisinin yaptığı Kartal Besa Albatros Davet ve Balo Merkezi’nde kusursuz bir düğün töreni düzenleyen Behnur Bağdaçiçek, akrabalarına, dostlarına ve sevdiklerine unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Nikah cüzdanını eline alan genç çift objektiflerimize böyle poz verdi.

 

Birbirine çok yakışan genç çift, unutulmaz bir düğünle dünya evine girdiler.

SALON HINCA HINÇ DOLDU

Betül&Tufan’ın görkemli düğününe Gebze ilçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, SMA Metrostar Yönetim Kurulu Başkanları Süleyman Örs ve Abdullah Örs, Peynirci Baba firmasının sahiplerinden Ali Keskin ile İsmail Keskin, Erzurum camiasının sevilen ismi İsrafil Kamacı, ENTOSAV Yönetim Kurulu Başkanı Gencay Yıldıztekin, muhteşem düğünün kusursuz bir şekilde gerçekleşmesinde önemli bir rol üstlenen Benhur Bağdaçiçek'in iş ortağı Şakir Durmaz çok sayıda önde gelen işadamı ile Bağdaçiçek ve Taşkın ailelerinin yakınları katıldı. Kartal Besa Albatros Davet ve Balo Merkezi’nde titizlikle hazırlanan düğünde, davetliler çalan şarkılar ve oynanan oyunlarla gönüllerince eğlendiler.

 

İşletmeciliğini Benhur Bağdaçiçek’in yaptığı Besa Albatros Davet ve Balo Merkezi,  şık konsepti ile dikkat çekti.

Bölgemizin önde gelen işadamları bu düğünde buluştu.

SMA Metrostar Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Örs de düğüne ailesi ile birlikte katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.