Beyler pamuk eller cebe

Spor 25.12.2015 - 11:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Beyler pamuk eller cebe

Gebzespor’da SGK borçları gerçekleştirilen toplantı ile masaya yatırılırken borçlar konuşuldu.

Gebzespor’da SGK borçları gerçekleştirilen toplantı ile masaya yatırıldı. Düzenlenen toplantıda eski Gebzespor’un geleceği masaya yatırılırken kulüp Başkanı İlker Çakır’ın “Borçlar bir yere kadar indi, ama bizim isteğimiz kırılmasın, hala ısrarla gelmeyenler var” sözü dikkat çekti. BİZİM HEVESİMİZ KIRILMASIN Gebzespor’un SGK borcu Holıday Inn Otel’de gerçekleştirilen toplantıda masaya yatırıldı. 2002 yılından bu yana ödenmeyen ve günden güne biriken borçlar, son çıkan torba yasasıyla makul bir rakama indirilmesinin ardından gerçekleştirilen toplantıya eski yöneticilerin bir çoğunun katılmaması dikkatten kaçmadı. Başkan İlker Çakır, “Bizim hevesimiz kırılmasın, eğer kırılırsa Gebzespor’u yine zor günler” mesajı verdi. GELECEK TARTIŞILDI Holıday Inn’de gerçekleştirilen toplantıya Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, GTO Başkanı Nail Çiler, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gebze Şube Müdürü Hasan Hüseyin Şenlik, KASKF Başkanı Murat Aydın, Gebzespor yöneticileri, Gebzespor Eski Başkanları ve eski yöneticiler yer aldı. Gerçekleşen toplantıda SGK borçlarına muhatap eski yöneticilerin pek çoğunun yer almaması gözlenirken yaklaşan iki saat süren toplantıda Gebzespor’un geleceği tartışıldı. GELİN BİRLİK OLALIM Toplantıda söz alan Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, “Gebzespor için el ele vermeliyiz, Şampiyon olmamak için hiçbir bahane yok. Yeter ki Gebzespor sevdasıyla hareket edilsin. Gebzespor menfaatleri ile hareket edilsin. Hepimiz Gebzespor adına çalışalım. Bu kentin sportif başarısı adına gece gündüz mücadele edersek başarırız. Herkesi Gebzespor konusunda sağduyulu olmaya davet ediyorum, el ele verelim” dedi. HERKES DUYARLI OLSUN GTO Başkanı Nail Çiler de “Akhisar Belediyespor örneği var, oradaki potansiyel bizlerin çok daha altında ama süper ligde oynuyorlar. SGK borçları konusunda herkes duyarlı davranmalı. Başkan İlker Çakır bu anlamda ciddi mesai harcadı, bir yere kadar indirildi borçlar, bu borçların kapanması büyük önem taşıyor. Her zaman Gebzespor olgusu ile hareket edelim, başka takımımız yok, Gebzespor’un yanında yer alalım.” dedi. İSTEĞİMİZ KIRILMASIN Toplantıda son olarak söz alan Gebzespor Başkanı İlker Çakır, “Borçlar konusunda bir yere kadar geldik, buraya gelenlere teşekkür ediyorum, ama hala gelmemek konusunda ısrar edenler var, bu beni üzüyor, ben ve yönetici arkadaşlarım maddi ve manevi sonuna kadar çalışıyoruz, bizim isteğimizin kırılmaması lazım. Herkes elinden geldiği kadar bu borçları üstlenecek, inanıyorum şampiyonluk yolunda mücadele edeceğiz” ifadesini kullandı.  
Gebzespor’da SGK borçları gerçekleştirilen toplantı ile masaya yatırılırken borçlar konuşuldu.

Gebzespor’da SGK borçları gerçekleştirilen toplantı ile masaya yatırıldı. Düzenlenen toplantıda eski Gebzespor’un geleceği masaya yatırılırken kulüp Başkanı İlker Çakır’ın “Borçlar bir yere kadar indi, ama bizim isteğimiz kırılmasın, hala ısrarla gelmeyenler var” sözü dikkat çekti.

BİZİM HEVESİMİZ KIRILMASIN

Gebzespor’un SGK borcu Holıday Inn Otel’de gerçekleştirilen toplantıda masaya yatırıldı. 2002 yılından bu yana ödenmeyen ve günden güne biriken borçlar, son çıkan torba yasasıyla makul bir rakama indirilmesinin ardından gerçekleştirilen toplantıya eski yöneticilerin bir çoğunun katılmaması dikkatten kaçmadı. Başkan İlker Çakır, “Bizim hevesimiz kırılmasın, eğer kırılırsa Gebzespor’u yine zor günler” mesajı verdi.

GELECEK TARTIŞILDI

Holıday Inn’de gerçekleştirilen toplantıya Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, GTO Başkanı Nail Çiler, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gebze Şube Müdürü Hasan Hüseyin Şenlik, KASKF Başkanı Murat Aydın, Gebzespor yöneticileri, Gebzespor Eski Başkanları ve eski yöneticiler yer aldı. Gerçekleşen toplantıda SGK borçlarına muhatap eski yöneticilerin pek çoğunun yer almaması gözlenirken yaklaşan iki saat süren toplantıda Gebzespor’un geleceği tartışıldı.

GELİN BİRLİK OLALIM

Toplantıda söz alan Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, “Gebzespor için el ele vermeliyiz, Şampiyon olmamak için hiçbir bahane yok. Yeter ki Gebzespor sevdasıyla hareket edilsin. Gebzespor menfaatleri ile hareket edilsin. Hepimiz Gebzespor adına çalışalım. Bu kentin sportif başarısı adına gece gündüz mücadele edersek başarırız. Herkesi Gebzespor konusunda sağduyulu olmaya davet ediyorum, el ele verelim” dedi.

HERKES DUYARLI OLSUN

GTO Başkanı Nail Çiler de “Akhisar Belediyespor örneği var, oradaki potansiyel bizlerin çok daha altında ama süper ligde oynuyorlar. SGK borçları konusunda herkes duyarlı davranmalı. Başkan İlker Çakır bu anlamda ciddi mesai harcadı, bir yere kadar indirildi borçlar, bu borçların kapanması büyük önem taşıyor. Her zaman Gebzespor olgusu ile hareket edelim, başka takımımız yok, Gebzespor’un yanında yer alalım.” dedi.

İSTEĞİMİZ KIRILMASIN

Toplantıda son olarak söz alan Gebzespor Başkanı İlker Çakır, “Borçlar konusunda bir yere kadar geldik, buraya gelenlere teşekkür ediyorum, ama hala gelmemek konusunda ısrar edenler var, bu beni üzüyor, ben ve yönetici arkadaşlarım maddi ve manevi sonuna kadar çalışıyoruz, bizim isteğimizin kırılmaması lazım. Herkes elinden geldiği kadar bu borçları üstlenecek, inanıyorum şampiyonluk yolunda mücadele edeceğiz” ifadesini kullandı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.