Bilge’de kepler havada

Darıca 31.05.2019 - 09:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bilge’de kepler havada

Özel Bilge Marmara Koleji Anadolu Lisesi 2018-2019 öğretim yılı sonu mezunları için kurum kampüsünde mezuniyet töreni düzenledi.

Düzenlenen mezuniyet töreninde kurumda eğitim öğretim alan bölgemizin iş, spor ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerinin çocukları da belgelerini aldı. Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Gebzespor Başkan Yardımcısı Köksal Aydın yine bölgemizin tanınan spor adamlarından Hakan Tatoğlu mezun olan çocukları için düzenlenen törene katılan isimler oldu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören Özel Marmara Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Gürbüz Okta, Marmara Okulları Genel Koordinatörü Türker Gedik ve Kurucu İsmail Kurt öğrencilere, velilere ve eğitimcilere birer konuşma yaptılar.   EĞİTİM SEVDALISIYIM Marmara Bilge Okulları Kurucusu İsmail Kurt Konuşmasında, “Ben bir eğitim sevdalısıyım. Çocuklar yaşamın devamlılığıdır. Bu inançla adım attığım eğitim hayatımda çocuklarımızın hayatlarına dokunabilmenin çabasını göstermekteyim. Yüce Allah insanlara en adilce dağıttığı nimet akıldır. Yeryüzünün bütün denizlerinin kara parçalarının karış karış bilindiği günümüzde beyne doğru yapılan yolculuğun kaşiflerin yeni ülkeler bulması kadar sarsıcı, heyecan verici, merak uyandırıcı olduğunu düşünmekteyim. İşte bu beyinler bizim geleceğimizdir. BİLGE OKULLARI DİNAMİKTİR Kuşaklar çok çabuk ilerliyor. Bizden çok farklı ve değişik ilerliyorlar. Bu açıklığı ve değişimi tüm insan kaynağımızla beraber yaşamamız gerekiyor. Bilge okulları bu anlamda dinamiktir. Bu dinamizmi en büyük avantajdır. Eğitim toplumun dinamiği olan insan kaynağıyla ilgilidir. İnsanlığın erdemi kültürü gelişimi geleceği eğitime bağlıdır. Kısacası Bilge değişen dünya düzenine ayak uyduran hatta yön veren eğitimin yeni nesil halini sunuyor.” Dedi. GÖZ KAMAŞTIDIRLAR Okulda başarı ve derece elden eden öğrencilerin belgeleri verirken tüm öğrencilerin mezuniyet belgeleride tek tek dağıtıldı. Bayrak mezun olan öğrencilerden liseye başlayacak olan öğrenciye devredilirken duygulu anlar yaşandı. Müzik sunumunda coşkuyla eğlenen öğrencilerin mutluluğunu eğitimciler ve ailelerde paylaştı. Tören öğrencilerin kep fırlatmaları ile sona erdi. Haber: Adnan Ayvaz
Özel Bilge Marmara Koleji Anadolu Lisesi 2018-2019 öğretim yılı sonu mezunları için kurum kampüsünde mezuniyet töreni düzenledi.

Düzenlenen mezuniyet töreninde kurumda eğitim öğretim alan bölgemizin iş, spor ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerinin çocukları da belgelerini aldı. Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Gebzespor Başkan Yardımcısı Köksal Aydın yine bölgemizin tanınan spor adamlarından Hakan Tatoğlu mezun olan çocukları için düzenlenen törene katılan isimler oldu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören Özel Marmara Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Gürbüz Okta, Marmara Okulları Genel Koordinatörü Türker Gedik ve Kurucu İsmail Kurt öğrencilere, velilere ve eğitimcilere birer konuşma yaptılar.

 

EĞİTİM SEVDALISIYIM

Marmara Bilge Okulları Kurucusu İsmail Kurt Konuşmasında, “Ben bir eğitim sevdalısıyım. Çocuklar yaşamın devamlılığıdır. Bu inançla adım attığım eğitim hayatımda çocuklarımızın hayatlarına dokunabilmenin çabasını göstermekteyim. Yüce Allah insanlara en adilce dağıttığı nimet akıldır. Yeryüzünün bütün denizlerinin kara parçalarının karış karış bilindiği günümüzde beyne doğru yapılan yolculuğun kaşiflerin yeni ülkeler bulması kadar sarsıcı, heyecan verici, merak uyandırıcı olduğunu düşünmekteyim. İşte bu beyinler bizim geleceğimizdir.

BİLGE OKULLARI DİNAMİKTİR

Kuşaklar çok çabuk ilerliyor. Bizden çok farklı ve değişik ilerliyorlar. Bu açıklığı ve değişimi tüm insan kaynağımızla beraber yaşamamız gerekiyor. Bilge okulları bu anlamda dinamiktir. Bu dinamizmi en büyük avantajdır. Eğitim toplumun dinamiği olan insan kaynağıyla ilgilidir. İnsanlığın erdemi kültürü gelişimi geleceği eğitime bağlıdır. Kısacası Bilge değişen dünya düzenine ayak uyduran hatta yön veren eğitimin yeni nesil halini sunuyor.” Dedi.

GÖZ KAMAŞTIDIRLAR

Okulda başarı ve derece elden eden öğrencilerin belgeleri verirken tüm öğrencilerin mezuniyet belgeleride tek tek dağıtıldı. Bayrak mezun olan öğrencilerden liseye başlayacak olan öğrenciye devredilirken duygulu anlar yaşandı. Müzik sunumunda coşkuyla eğlenen öğrencilerin mutluluğunu eğitimciler ve ailelerde paylaştı. Tören öğrencilerin kep fırlatmaları ile sona erdi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.