"Bilgileri vardı sadece izlediler"

15.03.2016 - 09:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

"Bilgileri vardı sadece izlediler"

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, sosyal paylaşım sitesinde önceki akşam Ankara’da meydana gelen terör saldırısı ile ilgili çok ilginç bir paylaşımda bulundu.

Pazar günü gerçekleşen Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ile ilgili olarak Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı tarafından üniversiteye adayı olan gençlere bir mesaj gönderildiği ortaya çıktı. Bu mesajda gençlerden alınan bir istihHer yıl askeri törenin düzenlenerek anma programı yapılan şehitlikler tören öncesi bakımdan geçiriliyor. Büyükşehir Mezarlıklar Şube Müdürlüğü şehitliklerin yanısıra tüm mezarlılarda da bakım çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor.  Bu kapsamda Bağçeşme Namazgâh ve Başiskele Yuvacık Şehitlikleri’nde Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü tarafından bakım çalışması yapılıyor. Şehit mezarlarındaki ve yürüyüş yollarındaki yıpranmış bölümler elden geçirildi. Mezarların her birine Türk Bayrağı asıldı.barat nedeniyle Kızılay’da bir terör saldırısının yaşanabileceğinin altı çizildi ve söz konusu bölgeye gidilmemesi istendi. Evet, TÜRGEV’in bu mesajı siyasilerin de gündemindeydi. CHP’li Hürriyet de bir öğrenciye gönderiler bu mesaja sosyal medya üzerinden yer verdi. Net bir paylaşımda bulunan Hürriyet, “TÜRGEV’in istihbaratı iyi de ülkemiz kötü. Önceden haber alıyorlar, ama sadece izliyorlar. Yazık, çok yazık” mesajı ile iktidar temsilcilerine tepki gösterdi.
CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, sosyal paylaşım sitesinde önceki akşam Ankara’da meydana gelen terör saldırısı ile ilgili çok ilginç bir paylaşımda bulundu.

Pazar günü gerçekleşen Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ile ilgili olarak Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı tarafından üniversiteye adayı olan gençlere bir mesaj gönderildiği ortaya çıktı. Bu mesajda gençlerden alınan bir istihHer yıl askeri törenin düzenlenerek anma programı yapılan şehitlikler tören öncesi bakımdan geçiriliyor. Büyükşehir Mezarlıklar Şube Müdürlüğü şehitliklerin yanısıra tüm mezarlılarda da bakım çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor.  Bu kapsamda Bağçeşme Namazgâh ve Başiskele Yuvacık Şehitlikleri’nde Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü tarafından bakım çalışması yapılıyor. Şehit mezarlarındaki ve yürüyüş yollarındaki yıpranmış bölümler elden geçirildi. Mezarların her birine Türk Bayrağı asıldı.barat nedeniyle Kızılay’da bir terör saldırısının yaşanabileceğinin altı çizildi ve söz konusu bölgeye gidilmemesi istendi.

Evet, TÜRGEV’in bu mesajı siyasilerin de gündemindeydi. CHP’li Hürriyet de bir öğrenciye gönderiler bu mesaja sosyal medya üzerinden yer verdi. Net bir paylaşımda bulunan Hürriyet, “TÜRGEV’in istihbaratı iyi de ülkemiz kötü. Önceden haber alıyorlar, ama sadece izliyorlar. Yazık, çok yazık” mesajı ile iktidar temsilcilerine tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.