Binlerce Gebzeli Necmettin Öğretmeni uğurluyor!

Gebze 03.04.2019 - 13:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Binlerce Gebzeli Necmettin Öğretmeni uğurluyor!

Gebzeli Öğretmen Necmettin Kuyucu’nun makam odasında öğrencisi tarafından uğradığı saldırı nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından tüm eğitim camiası ayağa kalktı. Merhum öğretmen için Gebze'de yürüyüşler yapılıyor. Okulunda törenler düzenleniyor. Okulundaki törenin ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Ahatlı Köyü'ndeki mezarlığa defnedilecek olan Merhum öğretmen için Eğitim sendikaları, ilçe protokolü ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri bir araya geldi.  AYRINTILAR GELMEYE DEVAM EDECEK             Gebze Protokolü ve eğitim camiası Necmettin Öğretmen'i okulunda yapılan törenle uğurluyor.  

Gebzeli Öğretmen Necmettin Kuyucu’nun makam odasında öğrencisi tarafından uğradığı saldırı nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından tüm eğitim camiası ayağa kalktı. Merhum öğretmen için Gebze'de yürüyüşler yapılıyor. Okulunda törenler düzenleniyor. Okulundaki törenin ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Ahatlı Köyü'ndeki mezarlığa defnedilecek olan Merhum öğretmen için Eğitim sendikaları, ilçe protokolü ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri bir araya geldi. 

AYRINTILAR GELMEYE DEVAM EDECEK

 

 

 

 

 

 

Gebze Protokolü ve eğitim camiası Necmettin Öğretmen'i okulunda yapılan törenle uğurluyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.