Bir Umut 2017'yi Kapattı

Darıca 29.12.2017 - 16:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bir Umut 2017'yi Kapattı

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği 2017 yılına veda etti.

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği pasta keserek 2017 faaliyetlerini tamamladı. Dernek Başkan'ı Melek Arıkan'ın üyelerine derneğe katkı sunanlara plaket, hediye takdim ederken duygulu anlar yaşandı. 2018 yılında daha yoğun bir çalışma temposu ile başta engelli vatandaşlar olmak üzere tüm ilçeye hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, "Verimli geçen bir senenin ardından yine hep birlikte, senenin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Yıl içinde birçok etkinliğe imza attık. İlçede düzenlenen resmi etkinliklerde dernek olarak yerimizi aldık. Projeler ürettik. Yine hayata geçirmeyi planladığımız projelerimiz, düşüncelerimiz planlarımız var. İnşallah 2018 yılında da bu yoğun tempodaki çalışmalarımızı arttırmak, çıtamızı yükseltmek ve projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz. Bugüne kadar derneğimize katkı sunan başta üyelerimiz olmak üzere, kurum ve kuruluşlara teşekkür ederim. "dedi.
Darıca Bir Umut Engelliler Derneği 2017 yılına veda etti.

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği pasta keserek 2017 faaliyetlerini tamamladı. Dernek Başkan'ı Melek Arıkan'ın üyelerine derneğe katkı sunanlara plaket, hediye takdim ederken duygulu anlar yaşandı. 2018 yılında daha yoğun bir çalışma temposu ile başta engelli vatandaşlar olmak üzere tüm ilçeye hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, "Verimli geçen bir senenin ardından yine hep birlikte, senenin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Yıl içinde birçok etkinliğe imza attık.

İlçede düzenlenen resmi etkinliklerde dernek olarak yerimizi aldık. Projeler ürettik. Yine hayata geçirmeyi planladığımız projelerimiz, düşüncelerimiz planlarımız var. İnşallah 2018 yılında da bu yoğun tempodaki çalışmalarımızı arttırmak, çıtamızı yükseltmek ve projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz. Bugüne kadar derneğimize katkı sunan başta üyelerimiz olmak üzere, kurum ve kuruluşlara teşekkür ederim. "dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.