Bir ve beraberiz!

Spor 30.11.2018 - 10:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bir ve beraberiz!

DARICA G.B TAKIMI, TARAFTARLARININ HAKLI İSYANINA KAYITSIZ KALMADI

Darıca Gençlerbirliği’nde taraftarından futbolcusuna, malzemecisinden teknik heyetine kadar oluşan birlik ve beraberlik halkası iyice büyüyor. Hedef Gazetesi objektiflerine ‘bir ve beraberiz’ mesajı veren sarı yeşilli takım, yarınki Anadolu Selçukspor maçı öncesinde tek yürek oldu. Zor ve sıkıntılı günler geçiren 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde futbolcular, tüm olumsuzluklara rağmen Anadolu Selçukspor maçı öncesinde birbirlerine kenetlenerek birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Darıca G.B taraftarlarının sosyal medyada başlattığı haklı isyanına kayıtsız kalmayan Darıca G.B teknik heyeti ve futbolcuları, yarın oynanacak olan Anadolu Selçukspor maçını dolu tribünler önünde oynayarak dosta düşmana güzel bir mesaj vermek istiyorlar. BİRBİRLERİNE SÖZ VERDİLER Oktay Derelioğlu yönetiminde başarılı saha sonuçlarını yarınki maçta da sürdürmek isteyen sarı yeşilliler, son yapılan çalışmada hırslı ve istekli görüntüleriyle dikkat çektiler. Formasını giydikleri Darıca G.B için antrenmanda birbirlerine ‘son düdüğe kadar mücadele’ sözü veren sarı yeşilli futbolcular, Darıca G.B taraftarları ve Darıca halkını Anadolu Selçukspor maçına davet ettiler.
DARICA G.B TAKIMI, TARAFTARLARININ HAKLI İSYANINA KAYITSIZ KALMADI

Darıca Gençlerbirliği’nde taraftarından futbolcusuna, malzemecisinden teknik heyetine kadar oluşan birlik ve beraberlik halkası iyice büyüyor. Hedef Gazetesi objektiflerine ‘bir ve beraberiz’ mesajı veren sarı yeşilli takım, yarınki Anadolu Selçukspor maçı öncesinde tek yürek oldu.

Zor ve sıkıntılı günler geçiren 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde futbolcular, tüm olumsuzluklara rağmen Anadolu Selçukspor maçı öncesinde birbirlerine kenetlenerek birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Darıca G.B taraftarlarının sosyal medyada başlattığı haklı isyanına kayıtsız kalmayan Darıca G.B teknik heyeti ve futbolcuları, yarın oynanacak olan Anadolu Selçukspor maçını dolu tribünler önünde oynayarak dosta düşmana güzel bir mesaj vermek istiyorlar.

BİRBİRLERİNE SÖZ VERDİLER

Oktay Derelioğlu yönetiminde başarılı saha sonuçlarını yarınki maçta da sürdürmek isteyen sarı yeşilliler, son yapılan çalışmada hırslı ve istekli görüntüleriyle dikkat çektiler. Formasını giydikleri Darıca G.B için antrenmanda birbirlerine ‘son düdüğe kadar mücadele’ sözü veren sarı yeşilli futbolcular, Darıca G.B taraftarları ve Darıca halkını Anadolu Selçukspor maçına davet ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.