BİRLEŞİK METALDE EYLEM VAR

Gebze 19.02.2016 - 12:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BİRLEŞİK METALDE EYLEM VAR

DİSK/Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şubesi Başkanı Necmettin Aydın, metal işçilerinin kıdem tazminalarına sahip çıkmak adına alanlara inmeye karar verdiklerini söyledi.

DİSK/Birleşik Metal-İş Sendikası Genel Merkezi, kıdem tazminatına sahip çıkmak adına alanlara inme kararı aldı. Alınan kararla ilgili olarak açıklama yapan Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şubesi Başkanı Necmettin Aydın, “Sendikamızın genel merkezi olarak işçilerin kalan son kalesi olan kıdem tazminatına sahip çıkılması anlamında alanlara inme kararın aldı. AKP hükümetinin meclise sevk ettiği özel istihdam büroları eliyle işçi kiralama adı altında köleleştirme ve yeni esnek çalışma modellerini içeren yasa tasarısına, hazırlıkları devam eden ve kısa bir süre içerisinde meclise geleceği açıklanan kıdem tazminatının tasfiyesini içeren saldırılara karşı sendikamız, Genel Kurulda aldığı karar doğrultusunda eylemliliklerini sürdürecek.   AÇIKLAMA YAPILACAK ŞEHİRLERİ Bu doğrultuda, organize sanayi bölgeleri başta olmak üzere, örgütlü olduğumuz fabrikaların bulunduğu bölgelerde veya şehir merkezlerinde vardiya çıkışlarında yürüyüşler ve basın açıklamaları yapılacak. 22 Şubat’ta İzmir’de başlayacak olan eylemlerimiz 26 Şubat’ta Gebze’de 8 Mart’ta da Kocaeli’de olacak. Diğer açıklamaların yerleri ve tarihleri ise şöyle; 23-25 Şubat Bursa, 5 Mayıs-Bursa Renault, 1 Mart 2016 Eskişehir, 3 Mart Bilecik, 4 Mart Mersin, 5 Mart Dörtyol Hatay, 7 Mart Çorlu, 9 Mart Konya, 10 Mart Kırşehir, 11 Mart Manisa, 14 Mart Düzce, 15 Mart Bursa-Orhangazi” dedi.
DİSK/Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şubesi Başkanı Necmettin Aydın, metal işçilerinin kıdem tazminalarına sahip çıkmak adına alanlara inmeye karar verdiklerini söyledi.

DİSK/Birleşik Metal-İş Sendikası Genel Merkezi, kıdem tazminatına sahip çıkmak adına alanlara inme kararı aldı. Alınan kararla ilgili olarak açıklama yapan Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şubesi Başkanı Necmettin Aydın, “Sendikamızın genel merkezi olarak işçilerin kalan son kalesi olan kıdem tazminatına sahip çıkılması anlamında alanlara inme kararın aldı. AKP hükümetinin meclise sevk ettiği özel istihdam büroları eliyle işçi kiralama adı altında köleleştirme ve yeni esnek çalışma modellerini içeren yasa tasarısına, hazırlıkları devam eden ve kısa bir süre içerisinde meclise geleceği açıklanan kıdem tazminatının tasfiyesini içeren saldırılara karşı sendikamız, Genel Kurulda aldığı karar doğrultusunda eylemliliklerini sürdürecek.
 
AÇIKLAMA YAPILACAK ŞEHİRLERİ

Bu doğrultuda, organize sanayi bölgeleri başta olmak üzere, örgütlü olduğumuz fabrikaların bulunduğu bölgelerde veya şehir merkezlerinde vardiya çıkışlarında yürüyüşler ve basın açıklamaları yapılacak. 22 Şubat’ta İzmir’de başlayacak olan eylemlerimiz 26 Şubat’ta Gebze’de 8 Mart’ta da Kocaeli’de olacak. Diğer açıklamaların yerleri ve tarihleri ise şöyle; 23-25 Şubat Bursa, 5 Mayıs-Bursa Renault, 1 Mart 2016 Eskişehir, 3 Mart Bilecik, 4 Mart Mersin, 5 Mart Dörtyol Hatay, 7 Mart Çorlu, 9 Mart Konya, 10 Mart Kırşehir, 11 Mart Manisa, 14 Mart Düzce, 15 Mart Bursa-Orhangazi” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.