GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Bıyık’tan, Fevzi Çakmak’a iki müjde!

Darıca 26.02.2020 - 11:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bıyık’tan, Fevzi Çakmak’a iki müjde!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yapılması planlanan yeni semt sahası ve çocuk oyun parkı alanını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla ilçeye yeni parklar ve sosyal yaşam alanları kazandırılmaya devam ediyor. Göreve geldiği günden itibaren mevcut parklarda iyileştirme çalışmaları için talimat veren Başkan Muzaffer Bıyık, parkların sayısının arttırılması ve ihtiyaç duyulan noktalara yeni parklar yapılması için çalışma başlattı. Mevcut 106 parkta yenileme çalışmaları yapılırken Darıca’ya kısa bir süre önce 2 adet yeni nesil park müjdesi de verilirken yeni nesil parklarda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. FEVZİ ÇAKMAK’A 2 YENİ PARK Fevzi Çakmak Mahallesi’nde de vatandaşların talebi doğrultusunda ihtiyaç olan noktaya hem semt sahası hem de çocuk oyun parkı yapılması için çalışma başlatıldı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da yapılması planlanan semt sahası ve çocuk oyun parkı alanını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Darıca’ya yakışan modern yaşam alanları inşa etmeye devam edeceklerin ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Darıca’mızda bulunan mevcut parklarımızda iyileştirme ve yenileme çalışmalarımı devam ediyor. Bunun yanında tespit ettiğimiz noktalara yeni parklar için de çalışmalarımız sürüyor. Söz verdiğimiz gibi Darıca’ya yakışan, modern parklar inşa ediyoruz. Ailelerin çocuklarıyla birlikte güzel vakit geçirebileceği sosyal yaşam alanları planlıyoruz” diye konuştu.  

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yapılması planlanan yeni semt sahası ve çocuk oyun parkı alanını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla ilçeye yeni parklar ve sosyal yaşam alanları kazandırılmaya devam ediyor. Göreve geldiği günden itibaren mevcut parklarda iyileştirme çalışmaları için talimat veren Başkan Muzaffer Bıyık, parkların sayısının arttırılması ve ihtiyaç duyulan noktalara yeni parklar yapılması için çalışma başlattı. Mevcut 106 parkta yenileme çalışmaları yapılırken Darıca’ya kısa bir süre önce 2 adet yeni nesil park müjdesi de verilirken yeni nesil parklarda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

FEVZİ ÇAKMAK’A 2 YENİ PARK

Fevzi Çakmak Mahallesi’nde de vatandaşların talebi doğrultusunda ihtiyaç olan noktaya hem semt sahası hem de çocuk oyun parkı yapılması için çalışma başlatıldı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da yapılması planlanan semt sahası ve çocuk oyun parkı alanını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Darıca’ya yakışan modern yaşam alanları inşa etmeye devam edeceklerin ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Darıca’mızda bulunan mevcut parklarımızda iyileştirme ve yenileme çalışmalarımı devam ediyor. Bunun yanında tespit ettiğimiz noktalara yeni parklar için de çalışmalarımız sürüyor. Söz verdiğimiz gibi Darıca’ya yakışan, modern parklar inşa ediyoruz. Ailelerin çocuklarıyla birlikte güzel vakit geçirebileceği sosyal yaşam alanları planlıyoruz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.