Biz bir aileyiz!

Spor 09.02.2018 - 10:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Biz bir aileyiz!

SULTAN ORHANSPOR’DAN GEBZESPOR’A ZİYARET

Bölgesel Amatör Lig’e çıkma yolunda yarın SAL Play-Off grubu maçlarına start verecek olan Sultan Orhanspor, dün Gebzespor Kulübü’nü ziyaret ederek geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Gebzespor Teknik Direktörü Özgür Vurur’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Sultan Orhanspor yöneticisi Hakan Kalıntaş, Sportif Direktör Mücahit Sak, Teknik Direktör Özgür Demirtaş, Kulüp Müdürü Gökhan Yaman ve Alt Yapı Antrenörü Mehmet Demir yer aldı. DEMİRTAŞ: BÖLGE FUTBOLUNUN BAŞARISI GEBZESPOR’DAN GEÇİYOR Gebzespor’a tatlı ikramında bulunan Sultan Orhanspor heyetine Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır, Gebzespor Teknik Direktörü Özgür Vurur ve yardımcı antrenör Önder Yılmaz ev sahipliği yaptı. Gebzespor’un üst liglerde yer almasının bölge futboluna önemli kazanımlar getireceğini vurgulayan Sultan Orhanspor’un başarılı teknik direktörü Özgür Demirtaş, Gebzspor’un başında 2’de 2 yapan Teknik Direktör Özgür Vurur’u tebrik etti. Demirtaş, Gebzespor’un iyi bir ekibe sahip olduğunu belirterek mor beyazlılara şampiyonluk yolunda başarılar diledi. VURUR: BİZ BİR AİLEYİZ Sultan Orhanspor’un nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gebzespor Teknik Direktörü Özgür Vurur, Sultan Orhanspor’a kapılarının her zaman açık olduğunu belirtti. ‘’Biz bir aileyiz’’ diyen Vurur, Sultan Orhanspor’un kulüp olarak dikkat çeken bir yapısı olduğunu, hem idari hem de sportif anlamda başarısını taktirle takip ettiğini belirtti. Vurur son olarak Kartepe Suadiye maçı için Sultan Orhanspor’a başarı temennisinde bulundu.
SULTAN ORHANSPOR’DAN GEBZESPOR’A ZİYARET

Bölgesel Amatör Lig’e çıkma yolunda yarın SAL Play-Off grubu maçlarına start verecek olan Sultan Orhanspor, dün Gebzespor Kulübü’nü ziyaret ederek geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Gebzespor Teknik Direktörü Özgür Vurur’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Sultan Orhanspor yöneticisi Hakan Kalıntaş, Sportif Direktör Mücahit Sak, Teknik Direktör Özgür Demirtaş, Kulüp Müdürü Gökhan Yaman ve Alt Yapı Antrenörü Mehmet Demir yer aldı.

DEMİRTAŞ: BÖLGE FUTBOLUNUN BAŞARISI GEBZESPOR’DAN GEÇİYOR

Gebzespor’a tatlı ikramında bulunan Sultan Orhanspor heyetine Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır, Gebzespor Teknik Direktörü Özgür Vurur ve yardımcı antrenör Önder Yılmaz ev sahipliği yaptı. Gebzespor’un üst liglerde yer almasının bölge futboluna önemli kazanımlar getireceğini vurgulayan Sultan Orhanspor’un başarılı teknik direktörü Özgür Demirtaş, Gebzspor’un başında 2’de 2 yapan Teknik Direktör Özgür Vurur’u tebrik etti. Demirtaş, Gebzespor’un iyi bir ekibe sahip olduğunu belirterek mor beyazlılara şampiyonluk yolunda başarılar diledi.

VURUR: BİZ BİR AİLEYİZ

Sultan Orhanspor’un nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gebzespor Teknik Direktörü Özgür Vurur, Sultan Orhanspor’a kapılarının her zaman açık olduğunu belirtti. ‘’Biz bir aileyiz’’ diyen Vurur, Sultan Orhanspor’un kulüp olarak dikkat çeken bir yapısı olduğunu, hem idari hem de sportif anlamda başarısını taktirle takip ettiğini belirtti. Vurur son olarak Kartepe Suadiye maçı için Sultan Orhanspor’a başarı temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.