Bizimkiler 2. Olağanüstü Büyük Kongre'de

Kocaeli 22.05.2016 - 12:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bizimkiler 2. Olağanüstü Büyük Kongre'de

KARAOSMANOĞLU ANKARA'DA Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ankara'da gerçekleştirilen 2. Olağanüstü Büyük Kongre'yi takip ediyor. Aynı zamanda delege olan Başkan Karaosmanoğlu kendisi gibi delege olan oğlu İsmail Karaosmanoğlu ve torunlarıyla büyük kongrede yerini aldı. HEPSİ ANKARA'YA GİTTİ Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Zeki Aygün, Cemil Yaman, Oya Tuncel, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve diğer üye ve delegeler de kongrede yerini aldı.  

KARAOSMANOĞLU ANKARA'DA

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ankara'da gerçekleştirilen 2. Olağanüstü Büyük Kongre'yi takip ediyor. Aynı zamanda delege olan Başkan Karaosmanoğlu kendisi gibi delege olan oğlu İsmail Karaosmanoğlu ve torunlarıyla büyük kongrede yerini aldı.

HEPSİ ANKARA'YA GİTTİ

Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Zeki Aygün, Cemil Yaman, Oya Tuncel, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve diğer üye ve delegeler de kongrede yerini aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.