Boğaziçi Köprüsü'nde Bombalı Araç Alarmı! Köprü Trafiğe Kapatıldı

15.03.2016 - 16:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Boğaziçi Köprüsü'nde Bombalı Araç Alarmı! Köprü Trafiğe Kapatıldı

Boğaziçi Köprüsü'nde bombalı araç paniği yaşanıyor. Anadolu yakasından Avrupa istikametine trafik akışı durduruldu.

İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nün  Avrupa yakası  Ortaköy çıkışında bombalı araç şüphesiyle bir aracı durduran polis alarma geçti. Anadolu yakasından  Avrupaistikametine trafik akışı durduruldu. 59 plakalı şüpheli bir beyaz bir aracın olduğu bildirildi. DÖRTLÜLERİ YAKARAK PARK ETTİ İstanbul polisi öğlen saatlerinde bombalı araç şüphesiyle alarma geçti. Anadolu yakasından  Avrupa yakasına geçen lüks bir otomobil, Köprü çıkışının  OrtaköyViyadüğü üzerinde dörtlülerini yakarak park etti. BAŞKA ARACA BİNİP UZAKLAŞTI Motoru çalışan araçtan inen bir kişi, başka bir araca binerek olay yerinden uzaklaştı. Anadolu yakasından  Avrupa istikametine trafik akışı durduruldu. Bomba imha ekipleri araçta inceleme yapıyor.
Boğaziçi Köprüsü'nde bombalı araç paniği yaşanıyor. Anadolu yakasından Avrupa istikametine trafik akışı durduruldu.

İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nün  Avrupa yakası  Ortaköy çıkışında bombalı araç şüphesiyle bir aracı durduran polis alarma geçti. Anadolu yakasından  Avrupaistikametine trafik akışı durduruldu. 59 plakalı şüpheli bir beyaz bir aracın olduğu bildirildi.

DÖRTLÜLERİ YAKARAK PARK ETTİ

İstanbul polisi öğlen saatlerinde bombalı araç şüphesiyle alarma geçti. Anadolu yakasından  Avrupa yakasına geçen lüks bir otomobil, Köprü çıkışının  OrtaköyViyadüğü üzerinde dörtlülerini yakarak park etti.


BAŞKA ARACA BİNİP UZAKLAŞTI

Motoru çalışan araçtan inen bir kişi, başka bir araca binerek olay yerinden uzaklaştı.


Anadolu yakasından  Avrupa istikametine trafik akışı durduruldu.

Bomba imha ekipleri araçta inceleme yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.