GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

“Bölgemizde AFAD Ordusu kurulacak”

Gebze 02.12.2020 - 16:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Bölgemizde AFAD Ordusu kurulacak”

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler Aralık Ayı Olağan Meclis toplantısında, “Bölgemizde tüm vatandaşlarımıza ve iş dünyasında olası bir felakete karşı bir AFAD Ordusu kurulacak” dedi. Gebze Ticaret Odası Aralık Ayı Olağan Meclis toplantısını online gerçekleştirdi. Toplantıda üyelerine seslenen Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Pandemi süreci ve artan vaka sayılarıyla sıkılaştırdığımız önlemlerimiz bulunuyor. Bu sebeple odamızdaki işlemlerimizi online yürütmek için altyapımızda değişikliklere gidiyoruz. Sürecin başından itibaren bölgemizde bulunan tüm sağlık kuruluşlarımıza destek sağlamaya çalıştık. Sağlık çalışanlarımıza bu zorlu süreçte yılmadan hayatımız için mücadele ettikleri için teşekkür ederiz. Bu zorlu süreçte üyelerimizin iş ve yaşamlarında her türlü sıkıntılarında, her an destek olmaya çalıştık. AFAD ORDUSU KURULACAK Takip eden değil, takip edilen bir oda olmaya çalışarak, projelerimizin yüzde 85,49’unu gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımızın katılımlarıyla düzenlenen TOBB Ekonomi Şura’sında üyelerimizden gelen sorunları paylaştık. Deprem öncesi, deprem anı ve sonrası için planladığımız projeler ve planladığımız ‘Deprem Çalıştayı’nda olası depremlere karşı önemli çözümler oluşturacağız. Bölgemizde tüm vatandaşlarımıza ve iş dünyasında olası bir felakete karşı bir AFAD Ordusu kurulacak. MOBİL AŞEVİ PROJESİ HAYATA GEÇİRİLECEK Bu ay Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın odamızı ziyaretinde bölgemizde ‘Galericiler Sitesi’ kurulması için söz aldık. ‘Mobil Aşevi’ projesini hayata geçireceğiz. Son olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum. Engellilerimizin üreten, mutlu ve yararlı bireyler olmaları için öncelikle eğitimlerine oda olarak her türlü desteği yapıyoruz ve yapmaya da çalışıyoruz.”

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler Aralık Ayı Olağan Meclis toplantısında, “Bölgemizde tüm vatandaşlarımıza ve iş dünyasında olası bir felakete karşı bir AFAD Ordusu kurulacak” dedi.

Gebze Ticaret Odası Aralık Ayı Olağan Meclis toplantısını online gerçekleştirdi. Toplantıda üyelerine seslenen Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Pandemi süreci ve artan vaka sayılarıyla sıkılaştırdığımız önlemlerimiz bulunuyor. Bu sebeple odamızdaki işlemlerimizi online yürütmek için altyapımızda değişikliklere gidiyoruz. Sürecin başından itibaren bölgemizde bulunan tüm sağlık kuruluşlarımıza destek sağlamaya çalıştık. Sağlık çalışanlarımıza bu zorlu süreçte yılmadan hayatımız için mücadele ettikleri için teşekkür ederiz. Bu zorlu süreçte üyelerimizin iş ve yaşamlarında her türlü sıkıntılarında, her an destek olmaya çalıştık.

AFAD ORDUSU KURULACAK

Takip eden değil, takip edilen bir oda olmaya çalışarak, projelerimizin yüzde 85,49’unu gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımızın katılımlarıyla düzenlenen TOBB Ekonomi Şura’sında üyelerimizden gelen sorunları paylaştık. Deprem öncesi, deprem anı ve sonrası için planladığımız projeler ve planladığımız ‘Deprem Çalıştayı’nda olası depremlere karşı önemli çözümler oluşturacağız. Bölgemizde tüm vatandaşlarımıza ve iş dünyasında olası bir felakete karşı bir AFAD Ordusu kurulacak.

MOBİL AŞEVİ PROJESİ HAYATA GEÇİRİLECEK

Bu ay Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın odamızı ziyaretinde bölgemizde ‘Galericiler Sitesi’ kurulması için söz aldık. ‘Mobil Aşevi’ projesini hayata geçireceğiz. Son olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum. Engellilerimizin üreten, mutlu ve yararlı bireyler olmaları için öncelikle eğitimlerine oda olarak her türlü desteği yapıyoruz ve yapmaya da çalışıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.