Bolu’dan Darıca’ya altın yağdı!

Spor 21.02.2017 - 12:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bolu’dan Darıca’ya altın yağdı!

Bolu’da yapılan Türkiye Kick Boks Kulüpler Ligi 3.etabı geçtiğimiz hafta sonunda tamamlandı.

      Gerede Kapalı Spor Salonu’nda 28 ilden 630 sporcunun katılımı ile yapılan müsabakalara Darıca adına İdeal Spor Kulübü de katıldı. Kick Boks Milli takım Antrenörü Serdar Suci, müsabakalara 11 sporcusu ile katılırken, 8 sporcu elde ettikleri madalyalarla göğsümüzü kabarttılar. SUCİ: EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ Elde edilen başarılarla ciddi bir emeği olan deneyimli antrenör Serdar Suci yaptığı açıklamada, ‘’İdeal Spor Kulübü olarak hazırlıklarını devam ettiren yarışmacı sporcular ile 6-9 Nisan’da Antalya’da yapılacak olan Turkish Open Turnuvası’na katılacağız. 18 ülkenin katılacağı turnuvada Darıca’mızı en iyi şekilde temsil etmeye hazırlanıyoruz’’dedi. Öte yandan Suci Antalya ve Adana’da yapılacak olan Okul Sporları Türkiye Birinciliği yarışmalarına katılacak olan sporcularla birlikte hazırlıklarına devam ettiklerini söyledi. MÜSABAKALARDA DERECEYE GİREN SPORCULAR ŞÖYLE: Emre Yaşsöğüt     79 KG-Birinci Furkan Aydın        89 KG-Birinci Murat Turan         84 KG-Birinci Kemal Ar                69 KG-Birinci Şükriye Demir       60 KG-Birinci Y.Emre Kartal        57 KG-İkinci Gözdenur Kartal   50 KG-Üçüncü Dilara Dilgin           55 KG-Üçüncü  
Bolu’da yapılan Türkiye Kick Boks Kulüpler Ligi 3.etabı geçtiğimiz hafta sonunda tamamlandı.

 

 

 

Gerede Kapalı Spor Salonu’nda 28 ilden 630 sporcunun katılımı ile yapılan müsabakalara Darıca adına İdeal Spor Kulübü de katıldı. Kick Boks Milli takım Antrenörü Serdar Suci, müsabakalara 11 sporcusu ile katılırken, 8 sporcu elde ettikleri madalyalarla göğsümüzü kabarttılar.

SUCİ: EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ

Elde edilen başarılarla ciddi bir emeği olan deneyimli antrenör Serdar Suci yaptığı açıklamada, ‘’İdeal Spor Kulübü olarak hazırlıklarını devam ettiren yarışmacı sporcular ile 6-9 Nisan’da Antalya’da yapılacak olan Turkish Open Turnuvası’na katılacağız. 18 ülkenin katılacağı turnuvada Darıca’mızı en iyi şekilde temsil etmeye hazırlanıyoruz’’dedi. Öte yandan Suci Antalya ve Adana’da yapılacak olan Okul Sporları Türkiye Birinciliği yarışmalarına katılacak olan sporcularla birlikte hazırlıklarına devam ettiklerini söyledi.

MÜSABAKALARDA DERECEYE GİREN SPORCULAR ŞÖYLE:

Emre Yaşsöğüt     79 KG-Birinci

Furkan Aydın        89 KG-Birinci

Murat Turan         84 KG-Birinci

Kemal Ar                69 KG-Birinci

Şükriye Demir       60 KG-Birinci

Y.Emre Kartal        57 KG-İkinci

Gözdenur Kartal   50 KG-Üçüncü

Dilara Dilgin           55 KG-Üçüncü

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.