Borç yapmadık!

Gebze 01.11.2016 - 17:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Borç yapmadık!

Gebze Belediyesi Kasım ayı meclisine bütçe tartışması damgasını vurdu.

Gebze Belediyesi Kasım ayı meclisine bütçe tartışması damgasını vurdu. CHP Grubunun, “Bu bütçe belediyeyi borçlandırır” şeklindeki çıkışına Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bizim devlet kurumları haricinde hiçbir yere borcumuz yok” yanıtını verdi. Gebze Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı dün Gebze Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Adnan Köşker’in başkanlığını yaptığı toplantıda 7 gündem maddesinin görüşüldü. Toplantıda tüm gündem maddelerinin oy birliği ile karara bağlanması dikkat çekerken, gündem dışı konuşmalarda bütçe konusu tartışıldı. BUGÜNE KADAR BORÇLANMADAN GELDİK! Toplantının ardından gündem dışı söz alan CHP’li Meclis Üyesi Serkan Davutoğlu, “Geçtiğimiz ay bütçe görüşmeleri sırasında olmadığınızdan dolayı soramadık. 365 milyon bütçe belediyeyi borçlandırır. Bugüne kadar hiç denk bütçe yapamadınız. Bu konuda sizi defalarca uyarmamıza rağmen bunu yapmadınız. Bu bütçe ile belediye borçlanır” dedi. Bu sözlere yanıt veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Biz bugüne kadar Gebze Belediyesi olarak borçlanmadan geldik. Devlet kurumları haricinde kişisel bir borcumuzda yok. Her yaptığımız projeyi de kredi almadan yaptık. İnşallah bundan sonra da böyle olur” şeklinde konuştu. Gündem dışı konuşmaların ardından meclis toplantısı sona ererken, bir sonraki meclis toplantısının 1 Aralık Perşembe günü Saat: 16.00’da yapılmasına karar verildi.  
Gebze Belediyesi Kasım ayı meclisine bütçe tartışması damgasını vurdu.

Gebze Belediyesi Kasım ayı meclisine bütçe tartışması damgasını vurdu. CHP Grubunun, “Bu bütçe belediyeyi borçlandırır” şeklindeki çıkışına Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bizim devlet kurumları haricinde hiçbir yere borcumuz yok” yanıtını verdi. Gebze Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı dün Gebze Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Adnan Köşker’in başkanlığını yaptığı toplantıda 7 gündem maddesinin görüşüldü. Toplantıda tüm gündem maddelerinin oy birliği ile karara bağlanması dikkat çekerken, gündem dışı konuşmalarda bütçe konusu tartışıldı.

BUGÜNE KADAR BORÇLANMADAN GELDİK!

Toplantının ardından gündem dışı söz alan CHP’li Meclis Üyesi Serkan Davutoğlu, “Geçtiğimiz ay bütçe görüşmeleri sırasında olmadığınızdan dolayı soramadık. 365 milyon bütçe belediyeyi borçlandırır. Bugüne kadar hiç denk bütçe yapamadınız. Bu konuda sizi defalarca uyarmamıza rağmen bunu yapmadınız. Bu bütçe ile belediye borçlanır” dedi. Bu sözlere yanıt veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Biz bugüne kadar Gebze Belediyesi olarak borçlanmadan geldik. Devlet kurumları haricinde kişisel bir borcumuzda yok. Her yaptığımız projeyi de kredi almadan yaptık. İnşallah bundan sonra da böyle olur” şeklinde konuştu. Gündem dışı konuşmaların ardından meclis toplantısı sona ererken, bir sonraki meclis toplantısının 1 Aralık Perşembe günü Saat: 16.00’da yapılmasına karar verildi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.