Borcu olana erken emeklilik

Ekonomi 19.01.2018 - 09:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Borcu olana erken emeklilik

Şartlarını tamamlamış ancak prim borcu nedeniyle emekli olamayanlar için düğmeye basıldı. Borcunu ödeyip emekli olabilecek durumdaki Bağ-Kur'lulara düşük faizli kredi verilmesi için çalışma başlatıldı. Düzenlemenin ay sonuna kadar hayata geçmesi bekleniyor. Böylece Bağ-Kur'lular düşük faizli krediyle borcunu kapatıp hemen emekli olabilecek, geri ödemeyi de bağlanan maaşla yapacak. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken, Türkiye Esnaf Buluşması'nda konuyu Başbakan Binali Yıldırım ile Gümrük Bakanı Bülent Tüfenkci ile masaya yatırdıklarını söyledi..

Şartlarını tamamlamış ancak prim borcu nedeniyle emekli olamayanlar için düğmeye basıldı. Borcunu ödeyip  olabilecek durumdaki Bağ-Kur'lulara düşük faizli kredi verilmesi için çalışma başlatıldı. Düzenlemenin ay sonuna kadar hayata geçmesi bekleniyor. Böylece Bağ-Kur'lular düşük faizli krediyle borcunu kapatıp hemen emekli olabilecek, geri ödemeyi de bağlanan maaşla yapacak.  Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken, Türkiye Esnaf Buluşması'nda konuyu Başbakan Binali Yıldırım ile Gümrük Bakanı Bülent Tüfenkci ile masaya yatırdıklarını söyledi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.