Bosna Caddesinde Çalışmalar Başladı

Çayırova 26.03.2016 - 12:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bosna Caddesinde Çalışmalar Başladı

Çayırova Belediyesi, ilçenin en işlek ve önemli caddelerinden birisi olan Bosna Caddesi’ndeki altyapı çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz yıl kanalizasyon, içme suyu ve doğalgaz çalışmaları tamamlanan caddede yağmur suyu kanal çalışmaları da bitmek üzere.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde alt ve üstyapı çalışmalarını sürdüren Çayırova Belediyesi, Bosna Caddesindeki değişimin startını verdi. 1.700 metre uzunluğa sahip caddede yağmursuyu çalışmaları hızla devam ederken, caddenin altyapısının tamamlanması ile üstyapı çalışmalarına başlanacak. Toplamda 7.000 ton asfalt ile kaplanacak cadde yeni görünümüyle hizmete sunulacak. Emek Mahallesi Bosna Caddesindeki çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirten Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “İlçemizde geçtiğimiz süreçte birçok caddemizin ve sokağımızın üstyapısını tamamladık. Şimdi Bosna Caddemizi yeni görünüme kavuşturma adına çalışmalara başladık. Uzunluğu 1.700 metre olan caddemizin üstyapısında 7.000 ton asfalt kullanacağız. Altyapısıyla sorunsuz, üstyapısıyla tertemiz bir caddeyi daha ilçemize kazandıracağız. Ayrıca yine Emek Mahallemizde altyapısını geçtiğimiz yıl yaptığımız 1’den 12’ye kadar olan sokaklarımızın da üstyapısını tamamlayacağız.” dedi. 
Çayırova Belediyesi, ilçenin en işlek ve önemli caddelerinden birisi olan Bosna Caddesi’ndeki altyapı çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz yıl kanalizasyon, içme suyu ve doğalgaz çalışmaları tamamlanan caddede yağmur suyu kanal çalışmaları da bitmek üzere.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde alt ve üstyapı çalışmalarını sürdüren Çayırova Belediyesi, Bosna Caddesindeki değişimin startını verdi. 1.700 metre uzunluğa sahip caddede yağmursuyu çalışmaları hızla devam ederken, caddenin altyapısının tamamlanması ile üstyapı çalışmalarına başlanacak. Toplamda 7.000 ton asfalt ile kaplanacak cadde yeni görünümüyle hizmete sunulacak.

Emek Mahallesi Bosna Caddesindeki çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirten Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “İlçemizde geçtiğimiz süreçte birçok caddemizin ve sokağımızın üstyapısını tamamladık. Şimdi Bosna Caddemizi yeni görünüme kavuşturma adına çalışmalara başladık. Uzunluğu 1.700 metre olan caddemizin üstyapısında 7.000 ton asfalt kullanacağız. Altyapısıyla sorunsuz, üstyapısıyla tertemiz bir caddeyi daha ilçemize kazandıracağız. Ayrıca yine Emek Mahallemizde altyapısını geçtiğimiz yıl yaptığımız 1’den 12’ye kadar olan sokaklarımızın da üstyapısını tamamlayacağız.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.