Boy: "Her görevi layıkıyla yapacağız!"

Çayırova 27.11.2017 - 11:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Boy: "Her görevi layıkıyla yapacağız!"

Çayırova’nın köklü ailelerinden birine mensup olan ve ticaret ile uğraşan Bedirhan Boy, AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kollarındaki görevine bu dönemde devam ediyor.

Siyasi hayatına 2012 yılında Çayırova Yenimahalle Mahalle Başkanlığı ile başlayan genç siyasetçi Bedirhan Boy, yeni dönemde Ak Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları yönetiminde de görev aldı. Teşkilatın çeşitli kademelerinde görev alan ve geçtiğimiz dönemde Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanlığını başarı ile yöneten Boy, yeni dönemde de bu görevi üstlendi. GENÇ SİYASETÇİ TEŞEKKÜR ETTİ Siyasi hayatı üzerine konuştuğumuz genç siyasetçi Bedirhan Boy, yeni görevini, gençlik kolları ailesinin ferdi olmaktan duyduğu onur ve heyecanını anlatarak, “Öncelikle beni bu göreve ikinci kez layık gören ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, gençlik kolları ilçe başkanım Sayın İbrahim Güler’e ve il başkanım Sayın Emre Kahraman’a sizin nezdinizde teşekkürlerimi sunuyorum. Her geçen gün büyüyen ve gelişen ülkemizde, milletin partisi kimliğini taşımaya hak kazanmış bir partidir Ak Parti. Reisimiz, genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde çıktığımız hak yolda, mensubu olduğum gençlik kolları yönetimi ile birlikte, Tek Devlet, Tek Vatan, Tek Millet, Tek Bayrak şuuru ile çalışmayı, aziz milletimiz, gazilerimiz ve şehitlerimize borç bilirim. Bu sorumluluğun farkındalığıyla; nesline, geçmişine sahip çıkan, imanını kuşanmış, bilimi ve kültürünü kendine zırh edinmiş bir genç olarak, İstekli, özenli ve dikkatli çalışmanın mutlak başarı ile sonuçlanacağının bilincindeyim. Daha öncedeki dönemlerde de ispat ettiğim gibi şahsıma verilen her görevi layıkıyla yerine getireceğim konusunda kendime güveniyorum. Partimizin temel taşı diye tabir ettiğimiz mahalle başkanlığı ile başladığım siyasi hayatımda, göreve geldiğim ilk günden beri, koşul ve saat farkı gözetmeksizin her daim hazır bulunduğum gibi yeni görevim boyunca da aynı gurur, azim ve heyecanla çalışacağımı tebliğ etmekten mutluluk duyuyorum.” dedi. BAŞARILI GENÇ SİYASETÇİ “2012 yılında geçmiş dönem gençlik kolları başkanı Kerem Coşkun‘un Yenimahalle Mahalle Başkanlığı ile siyasi kimliğini eline alan Boy, çalışma disiplini, öz motivasyonu, girişimciliği ve özverili yapısı sayesinde, gençlik kolları ilçe yönetim kurulu üyeliğine atandı. Bir önceki dönemde olduğu gibi kongre sonrası başkanlığına devam eden Güler’in yönetim kadrosunda ise İlçe yönetim kurulu üyeliğiyle başlayarak, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı ile Üniversitelerden Sorumlu Birim başkanlığı görevlerini icra etti. Gerek sahada başarılı bir profil çizen gerekse sempatikliği ve çalışkanlığı ile siyasi büyüklerinin saygınlığını kazanan genç siyasetçi, alt kademelerde görev yapan gençlerin kişisel gelişimleri ve vizyon sahibi olmaları konusunda da kendilerine örnek olarak, daha çok gencin bilinçli bir şekilde siyasetle uğraşmasına katkıda bulundu. 
Çayırova’nın köklü ailelerinden birine mensup olan ve ticaret ile uğraşan Bedirhan Boy, AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kollarındaki görevine bu dönemde devam ediyor.

Siyasi hayatına 2012 yılında Çayırova Yenimahalle Mahalle Başkanlığı ile başlayan genç siyasetçi Bedirhan Boy, yeni dönemde Ak Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları yönetiminde de görev aldı. Teşkilatın çeşitli kademelerinde görev alan ve geçtiğimiz dönemde Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanlığını başarı ile yöneten Boy, yeni dönemde de bu görevi üstlendi.

GENÇ SİYASETÇİ TEŞEKKÜR ETTİ

Siyasi hayatı üzerine konuştuğumuz genç siyasetçi Bedirhan Boy, yeni görevini, gençlik kolları ailesinin ferdi olmaktan duyduğu onur ve heyecanını anlatarak, “Öncelikle beni bu göreve ikinci kez layık gören ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, gençlik kolları ilçe başkanım Sayın İbrahim Güler’e ve il başkanım Sayın Emre Kahraman’a sizin nezdinizde teşekkürlerimi sunuyorum. Her geçen gün büyüyen ve gelişen ülkemizde, milletin partisi kimliğini taşımaya hak kazanmış bir partidir Ak Parti. Reisimiz, genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde çıktığımız hak yolda, mensubu olduğum gençlik kolları yönetimi ile birlikte, Tek Devlet, Tek Vatan, Tek Millet, Tek Bayrak şuuru ile çalışmayı, aziz milletimiz, gazilerimiz ve şehitlerimize borç bilirim. Bu sorumluluğun farkındalığıyla; nesline, geçmişine sahip çıkan, imanını kuşanmış, bilimi ve kültürünü kendine zırh edinmiş bir genç olarak, İstekli, özenli ve dikkatli çalışmanın mutlak başarı ile sonuçlanacağının bilincindeyim. Daha öncedeki dönemlerde de ispat ettiğim gibi şahsıma verilen her görevi layıkıyla yerine getireceğim konusunda kendime güveniyorum. Partimizin temel taşı diye tabir ettiğimiz mahalle başkanlığı ile başladığım siyasi hayatımda, göreve geldiğim ilk günden beri, koşul ve saat farkı gözetmeksizin her daim hazır bulunduğum gibi yeni görevim boyunca da aynı gurur, azim ve heyecanla çalışacağımı tebliğ etmekten mutluluk duyuyorum.” dedi.

BAŞARILI GENÇ SİYASETÇİ

“2012 yılında geçmiş dönem gençlik kolları başkanı Kerem Coşkun‘un Yenimahalle Mahalle Başkanlığı ile siyasi kimliğini eline alan Boy, çalışma disiplini, öz motivasyonu, girişimciliği ve özverili yapısı sayesinde, gençlik kolları ilçe yönetim kurulu üyeliğine atandı. Bir önceki dönemde olduğu gibi kongre sonrası başkanlığına devam eden Güler’in yönetim kadrosunda ise İlçe yönetim kurulu üyeliğiyle başlayarak, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı ile Üniversitelerden Sorumlu Birim başkanlığı görevlerini icra etti. Gerek sahada başarılı bir profil çizen gerekse sempatikliği ve çalışkanlığı ile siyasi büyüklerinin saygınlığını kazanan genç siyasetçi, alt kademelerde görev yapan gençlerin kişisel gelişimleri ve vizyon sahibi olmaları konusunda da kendilerine örnek olarak, daha çok gencin bilinçli bir şekilde siyasetle uğraşmasına katkıda bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.