Böyle olur Açıkgözlerin düğünü

Darıca 02.07.2017 - 09:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Böyle olur Açıkgözlerin düğünü

Çayırovaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve İşadamı Dinçer Açıkgöz’ün oğlu, Darıca Abdi İpekçi Ak Parti Mahalle Başkanı Murat Açıkgöz’ün yeğeni Mehmetcan Açıkgöz Eskihisar Hisartepe Restautan&Cafe’de düzenlenen sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımını attı.

Çayırova, Darıca, Gebze ve Kastamonu’dan bir çok siyasi, spor ve iş dünyasının önemli isimlerinin buluştuğu sünnet töreninde davetliler unutulmaz bir yaz gecesi yaşadılar. Osmanlı Yeniçerileri canlandırması eşliğinde tören alanına getirilen Mehmetcan daha sonra annesi Songül Açıkgöz ve babası Dinçer Açıkgöz ile hatıra fotoğrafları çektirdi. Songül-Dinçer Açıkgöz’ün açılış danslarının ardından tüm davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar dans ve halaylar eşliğinde bu özel günü kutladılar. SİYASETİN KALBİ BURADA ATTI Mehmetcan için düzenlenen sünnet törenine Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Özel Kalemi Cengiz Gürkan, Çayırova Ak parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Ramazanoğlu, Sezai Ata, Mevlüd Açıkgöz, Cihan Kaya, Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Naci Yılmaz, Çayırovaspor Kulübü adına Vahdet Kılıç ve Murat Kalkan katılırken Çayırova Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler törene yönetim Kurulu Üyeleri ile tam kadro katıldı. Mehmetcan’ın törende kirveliğini Ümmü-Mihrali Altun yaptı. Haber: Adnan Ayvaz
Çayırovaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve İşadamı Dinçer Açıkgöz’ün oğlu, Darıca Abdi İpekçi Ak Parti Mahalle Başkanı Murat Açıkgöz’ün yeğeni Mehmetcan Açıkgöz Eskihisar Hisartepe Restautan&Cafe’de düzenlenen sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımını attı.

Çayırova, Darıca, Gebze ve Kastamonu’dan bir çok siyasi, spor ve iş dünyasının önemli isimlerinin buluştuğu sünnet töreninde davetliler unutulmaz bir yaz gecesi yaşadılar. Osmanlı Yeniçerileri canlandırması eşliğinde tören alanına getirilen Mehmetcan daha sonra annesi Songül Açıkgöz ve babası Dinçer Açıkgöz ile hatıra fotoğrafları çektirdi. Songül-Dinçer Açıkgöz’ün açılış danslarının ardından tüm davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar dans ve halaylar eşliğinde bu özel günü kutladılar.

SİYASETİN KALBİ BURADA ATTI

Mehmetcan için düzenlenen sünnet törenine Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Özel Kalemi Cengiz Gürkan, Çayırova Ak parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Ramazanoğlu, Sezai Ata, Mevlüd Açıkgöz, Cihan Kaya, Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Naci Yılmaz, Çayırovaspor Kulübü adına Vahdet Kılıç ve Murat Kalkan katılırken Çayırova Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler törene yönetim Kurulu Üyeleri ile tam kadro katıldı. Mehmetcan’ın törende kirveliğini Ümmü-Mihrali Altun yaptı.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.