''Bu bataklıktan kurtulacağız''

Spor 03.06.2017 - 16:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

''Bu bataklıktan kurtulacağız''

''Bu bataklıktan kurtulacağız''

Yarın gerçekleşecek olan Olağanüstü Genel Kurul’da güven tazeleyecek olan Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, yönetimine dahil ettiği yeni yol arkadaşlarıyla birlikte basın mensuplarının karşısına çıktı. Darıca Elite Hotel’de düzenlenen iftar programında basın toplantısını düzenleyen Başkan Öztürk, umut dolu açıklamalar yaptı. İftar programına Başkan Öztürk’ün yanı sıra; yöneticilerden Abdullah Örs, Özcan Dal, Lokman Demirtaş, Bekir Bükün, Ali Ekmel Bilir, İbrahim Pilavcı, Mücahid Vural, Mustafa İltekin, Mehmet Uzun, Furkan Çakır, Mehmet Elmas ve Hakan Şenkal katılım gösterdi. ''SON SENEMİZ OLACAK'' İddialı ve umut dolu açıklamalarda bulunan Darıca GB Başkanı Mustafa Öztürk hedeflerinin bu yıl Play-Off oynamadan şampiyon olmak olduğunu söyledi. Öztürk açıklamasında "Yeni yönetici arkadaşlarımızla Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak’ın da destekleriyle yeniden yola çıkıyoruz. Bu son sene 3.ligde son senemiz olacak artık hatalara yer yok. Hedefimiz bu 3. lig bataklığından kurtularak 2. lige çıkmak. Bu seneki bütçemiz  6 milyon lira civarında olacak. Mazeretimiz yok hep birlikte el ele vererek bu takımı borçsuz bir şekilde şampiyon olarak 2. lige çıkaracağız" dedi. 
''Bu bataklıktan kurtulacağız''

Yarın gerçekleşecek olan Olağanüstü Genel Kurul’da güven tazeleyecek olan Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, yönetimine dahil ettiği yeni yol arkadaşlarıyla birlikte basın mensuplarının karşısına çıktı. Darıca Elite Hotel’de düzenlenen iftar programında basın toplantısını düzenleyen Başkan Öztürk, umut dolu açıklamalar yaptı. İftar programına Başkan Öztürk’ün yanı sıra; yöneticilerden Abdullah Örs, Özcan Dal, Lokman Demirtaş, Bekir Bükün, Ali Ekmel Bilir, İbrahim Pilavcı, Mücahid Vural, Mustafa İltekin, Mehmet Uzun, Furkan Çakır, Mehmet Elmas ve Hakan Şenkal katılım gösterdi.

''SON SENEMİZ OLACAK''

İddialı ve umut dolu açıklamalarda bulunan Darıca GB Başkanı Mustafa Öztürk hedeflerinin bu yıl Play-Off oynamadan şampiyon olmak olduğunu söyledi. Öztürk açıklamasında "Yeni yönetici arkadaşlarımızla Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak’ın da destekleriyle yeniden yola çıkıyoruz. Bu son sene 3.ligde son senemiz olacak artık hatalara yer yok. Hedefimiz bu 3. lig bataklığından kurtularak 2. lige çıkmak. Bu seneki bütçemiz  6 milyon lira civarında olacak. Mazeretimiz yok hep birlikte el ele vererek bu takımı borçsuz bir şekilde şampiyon olarak 2. lige çıkaracağız" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.