GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Bu İşkence 1 Polisle Çözülür

Gebze 21.09.2018 - 11:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bu İşkence 1 Polisle Çözülür

Gebze, Kirazpınar Mahallesi, Balküpü kavşağı ve köprüsünde meydana gelen trafik yoğunluğu için araç sahipleri, "1 saat boyunca trafiğin kilitlendiği noktada polis geldiği zaman 10 dakikada geçiş sağlayabiliyoruz."dedil. Araç sahipleri özellikle sabah ve akşam iş giriş çıkış saatlerinde meydana gelen trafik kilitlenmesinde bazen 1 saati bulan beklemeler yaptığını zaman zaman bu bölgede polis görevlendirildiğinde bir kaç dakika içinde geçiş yapabildiklerini belirttiler. Sürücüler, "Gebze İlçe <emniyet Müdürlüğümüzün polis personeli açısından sıkıntı yaşadığını biliyoruz. Bütün gün burada bir ekip yada trafik polisi olsun demiyoruz. Sadece sabah ve akşam saatlerinde mesai başlarken ve bitişinde bu noktada bi,r polis olsa burada yaşanan sorun çözülür. Bizim yetkililerden ricamız sadece bir polis memurunun mesai giriş saatlerinde burada görevlendirilmesidir. Yoksa her akşamve sabah bu işkenceyi yaşamaya devam edeceğiz."dediler. Haber: Adnan Ayvaz

Gebze, Kirazpınar Mahallesi, Balküpü kavşağı ve köprüsünde meydana gelen trafik yoğunluğu için araç sahipleri, "1 saat boyunca trafiğin kilitlendiği noktada polis geldiği zaman 10 dakikada geçiş sağlayabiliyoruz."dedil. Araç sahipleri özellikle sabah ve akşam iş giriş çıkış saatlerinde meydana gelen trafik kilitlenmesinde bazen 1 saati bulan beklemeler yaptığını zaman zaman bu bölgede polis görevlendirildiğinde bir kaç dakika içinde geçiş yapabildiklerini belirttiler. Sürücüler, "Gebze İlçe <emniyet Müdürlüğümüzün polis personeli açısından sıkıntı yaşadığını biliyoruz. Bütün gün burada bir ekip yada trafik polisi olsun demiyoruz. Sadece sabah ve akşam saatlerinde mesai başlarken ve bitişinde bu noktada bi,r polis olsa burada yaşanan sorun çözülür. Bizim yetkililerden ricamız sadece bir polis memurunun mesai giriş saatlerinde burada görevlendirilmesidir. Yoksa her akşamve sabah bu işkenceyi yaşamaya devam edeceğiz."dediler.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.