Buna da şükür 1-1

Spor 05.03.2017 - 17:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Buna da şükür 1-1

Gebzespor, şampiyonluk yolundaki en keskin virajda deplasmanda Çorluspor ile 1-1 berabere kaldı. Üretkenlikten uzak bir görüntü çizen Gebzespor, Ömer Kesici’nin 84.dakikada attığı beraberlik golüyle ‘’Buna da şükür’’ dedirtti.

  BAL 12.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz ligin 21.haftasında deplasmanda konuk olduğu Çorluspor 1947 ile 1-1 berabere kaldı. Maç boyunca oyunun hakimiyetini rakibe teslim eden ve kalesinde sayısız pozisyon veren mor beyazlılar, Ömer Kesici ile lige tutundu. ESKİÇARŞI KOROSU İŞ BAŞINDA Çorlu General Basri Saran Stadı’nda oynanan mücadeleyi yaklaşık 400 kadar Eskiçarşı taraftarı takip ederken, yaklaşık 1000 kadar Çorlulu spor sever tribünlerdeki yerini aldı. Mücadeleyi Gebzespor Başkan İlker Çakır ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro izledi. MAÇA TUTUK BAŞLADIK Maça tutuk başlayan Gebzespor, özellikle 3.bölgede çoğalmakta güçlük çekti. İlk 20 dakikada rakibin ataklarını başarıyla savuran Mor Menekşeler, maçtaki ilk şutunu 25.dakikada Sezgin’le buldu. İlk yarının büyük bölümünde ev sahibi ekip atak olan taraf gözükürken, günün başarılı isimlerinden kaleci Yusuf Kılıç, Gebzespor’u maça tutunduran isim oldu. POZİSYON ÜRETEMEDİK Karşılaşmanın ikinci yarısına daha iyi başlayan Gebzespor, sağ kanattan Hakan, sol kanattan ise Ömer ile atak sayısını arttırsa da pozisyona girmekte güçlük çekti. 55.dakikadan sonra yeniden oyun hakimiyetini ele alan Çorlu temsilcisi, Serdal Öz’ün 61.dakikada kafa golüyle 1-1 öne geçti. Golden sonra ataklarına devam eden Çorluspor, çok net pozisyonları cömertçe harcarken, kaleci Yusuf yine kalesini gole kapattı. UMUTLARIN AZALDIĞI DAKİKALARDA ÖMER SAHNEYE ÇIKTI Umutlarımızın azaldığı dakikalarda sahneye çıkan Ömer Kesici, Gebzespor’un umutlarını yeniden yeşertti. Mücadelenin 84.dakikasında sağ kanattan topu alarak ilerleyen Ömer çalımlarla ceza sahası yayına kadar girdi. Harika bir çalım sonrasında sağ ayağıyla kalecinin uzanamayacağı köşeye vuruşunu yapan tecrübeli oyuncu skora denge getirdi.1-1 YUSUF KALESİNDE DEVLEŞTİ Beraberlik golünün ardından oyuna yeniden ceza sahamıza yıkan Çorluspor, duran toplarla kalemizde gol arasa da günün yıldızı Yusuf Kılıç, Çorlusporlu forvetlere ‘’dur’’ dedi ve mücadele 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Bu sonucun ardından 1 maçı fazla olan lider Velimeşe ile arasındaki puan farkı 6’ya çıkan Gebzespor, puanını 36’ya çıkardı.
Gebzespor, şampiyonluk yolundaki en keskin virajda deplasmanda Çorluspor ile 1-1 berabere kaldı. Üretkenlikten uzak bir görüntü çizen Gebzespor, Ömer Kesici’nin 84.dakikada attığı beraberlik golüyle ‘’Buna da şükür’’ dedirtti.

 

BAL 12.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz ligin 21.haftasında deplasmanda konuk olduğu Çorluspor 1947 ile 1-1 berabere kaldı. Maç boyunca oyunun hakimiyetini rakibe teslim eden ve kalesinde sayısız pozisyon veren mor beyazlılar, Ömer Kesici ile lige tutundu.

ESKİÇARŞI KOROSU İŞ BAŞINDA

Çorlu General Basri Saran Stadı’nda oynanan mücadeleyi yaklaşık 400 kadar Eskiçarşı taraftarı takip ederken, yaklaşık 1000 kadar Çorlulu spor sever tribünlerdeki yerini aldı. Mücadeleyi Gebzespor Başkan İlker Çakır ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro izledi.

MAÇA TUTUK BAŞLADIK

Maça tutuk başlayan Gebzespor, özellikle 3.bölgede çoğalmakta güçlük çekti. İlk 20 dakikada rakibin ataklarını başarıyla savuran Mor Menekşeler, maçtaki ilk şutunu 25.dakikada Sezgin’le buldu. İlk yarının büyük bölümünde ev sahibi ekip atak olan taraf gözükürken, günün başarılı isimlerinden kaleci Yusuf Kılıç, Gebzespor’u maça tutunduran isim oldu.

POZİSYON ÜRETEMEDİK

Karşılaşmanın ikinci yarısına daha iyi başlayan Gebzespor, sağ kanattan Hakan, sol kanattan ise Ömer ile atak sayısını arttırsa da pozisyona girmekte güçlük çekti. 55.dakikadan sonra yeniden oyun hakimiyetini ele alan Çorlu temsilcisi, Serdal Öz’ün 61.dakikada kafa golüyle 1-1 öne geçti. Golden sonra ataklarına devam eden Çorluspor, çok net pozisyonları cömertçe harcarken, kaleci Yusuf yine kalesini gole kapattı.

UMUTLARIN AZALDIĞI DAKİKALARDA ÖMER SAHNEYE ÇIKTI

Umutlarımızın azaldığı dakikalarda sahneye çıkan Ömer Kesici, Gebzespor’un umutlarını yeniden yeşertti. Mücadelenin 84.dakikasında sağ kanattan topu alarak ilerleyen Ömer çalımlarla ceza sahası yayına kadar girdi. Harika bir çalım sonrasında sağ ayağıyla kalecinin uzanamayacağı köşeye vuruşunu yapan tecrübeli oyuncu skora denge getirdi.1-1

YUSUF KALESİNDE DEVLEŞTİ

Beraberlik golünün ardından oyuna yeniden ceza sahamıza yıkan Çorluspor, duran toplarla kalemizde gol arasa da günün yıldızı Yusuf Kılıç, Çorlusporlu forvetlere ‘’dur’’ dedi ve mücadele 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Bu sonucun ardından 1 maçı fazla olan lider Velimeşe ile arasındaki puan farkı 6’ya çıkan Gebzespor, puanını 36’ya çıkardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.