“Bunun adı ihanet”

Spor 25.12.2018 - 14:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Bunun adı ihanet”

ŞÜKRÜ KARABACAK AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Kocaeli’nin deneyimli spor gazetecisi Erdem Övüç’ün Tv 262 kanalında hazırlayıp sunduğu Spor41 programına katılan Gebzespor Başkanı Abbas Sır ve Hedef Gazetesi Spor Müdürü Çağlar Akar, bölge futbolumuzu masaya yatırırken, canlı yayına telefonla bağlanan Darıca Belediye Başkanı ve Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, oldukça çarpıcı mesajlar verdi. “ŞAMPİYONLUK PRİMİNİ YAZMAK AHMAKÇAYDI” İsim vermeden geçmiş dönem kulüp başkanlarını hedef gösteren Başkan Karabacak, ‘’1 buçuk yıllık dönemde güvenerek ve inanarak Darıca G.B başkanlığına getirdiğimiz arkadaşlarımızın kulübü geçmişten kalan borçlar ile birlikte iyi yönetmediğini tespit ettik. Sözleşmeleri geçen sezonun başında yaparken şampiyonluk primini yazmak kadar ahmakça bir şey olmazdı. Ne yazık ki buna benzer bir çok şey var. Nitekim bunun da faturası bize çıktı. Geçmiş dönem başkanlarımız kulübü hacze verecek kadar ileri gitmişlerse bu onların ayıbıdır. Kimse bizi eleştirmeye kalkmasın. Bu kulüpten nemalanmak gibi bir düşüncemiz asla olmadı’’dedi. “BUNUN ADI İHANETTİR” Antalyaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesinde bir çok futbolcunun sözleşmelerini tek taraflı feshederek takımdan ayrılmalarını çok sert bir dille eleştiren Başkan Karabacak, ‘’Kendilerini geliştirdikleri, ekmek yedikleri kulüplerine sahip çıkmadılar. Para peşine düşüp, son maçı oynamadan takımı yalnız bırakan oyunculara sesleniyorum: Hepsine yazıklar olsun. Yediği kaba tükürdüler. Bunun adı ihanettir’’diyerek tepkisini ortaya koydu.
ŞÜKRÜ KARABACAK AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Kocaeli’nin deneyimli spor gazetecisi Erdem Övüç’ün Tv 262 kanalında hazırlayıp sunduğu Spor41 programına katılan Gebzespor Başkanı Abbas Sır ve Hedef Gazetesi Spor Müdürü Çağlar Akar, bölge futbolumuzu masaya yatırırken, canlı yayına telefonla bağlanan Darıca Belediye Başkanı ve Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, oldukça çarpıcı mesajlar verdi.

“ŞAMPİYONLUK PRİMİNİ YAZMAK AHMAKÇAYDI”

İsim vermeden geçmiş dönem kulüp başkanlarını hedef gösteren Başkan Karabacak, ‘’1 buçuk yıllık dönemde güvenerek ve inanarak Darıca G.B başkanlığına getirdiğimiz arkadaşlarımızın kulübü geçmişten kalan borçlar ile birlikte iyi yönetmediğini tespit ettik. Sözleşmeleri geçen sezonun başında yaparken şampiyonluk primini yazmak kadar ahmakça bir şey olmazdı. Ne yazık ki buna benzer bir çok şey var. Nitekim bunun da faturası bize çıktı. Geçmiş dönem başkanlarımız kulübü hacze verecek kadar ileri gitmişlerse bu onların ayıbıdır. Kimse bizi eleştirmeye kalkmasın. Bu kulüpten nemalanmak gibi bir düşüncemiz asla olmadı’’dedi.

“BUNUN ADI İHANETTİR”

Antalyaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesinde bir çok futbolcunun sözleşmelerini tek taraflı feshederek takımdan ayrılmalarını çok sert bir dille eleştiren Başkan Karabacak, ‘’Kendilerini geliştirdikleri, ekmek yedikleri kulüplerine sahip çıkmadılar. Para peşine düşüp, son maçı oynamadan takımı yalnız bırakan oyunculara sesleniyorum: Hepsine yazıklar olsun. Yediği kaba tükürdüler. Bunun adı ihanettir’’diyerek tepkisini ortaya koydu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.