Büyükakın, “Gençlerle birlikte bu şehri yöneteceğiz”

Gebze 17.12.2018 - 14:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Büyükakın, “Gençlerle birlikte bu şehri yöneteceğiz”

Gebze gençliği Büyükakın’ı meşalelerle karşıladı

Büyükakın, AK Parti Gebze Gençlik teşkilatının düzenlediği “Gebze Yerel Gençlik Muhabbetleri” programına katıldı. AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Gebze Gençlik Kolları’nın düzenlediği programda meşaleler ve konfetilerle karşılandı. AK Parti Gebze Gençlik teşkilatının düzenlediği “Gebze Yerel Gençlik Muhabbetleri” programına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz ve partililer de katıldı. Gençlerin yaptıkları her işte iyi olması gerektiğini söyleyerek konuşmasına başlayan Büyükakın, “Gençler bayrak da asacak, ama aynı zamanda üniversitede okuyacak, hoca olacak, yaptığı her işi iyi yapacak. Sizlerin coşkusu bize umut veriyor” dedi. “SİZ ZALİMSİNİZ, ÇOCUKLARI ÖLDÜRÜYORSUNUZ DİYOR” Türkiye’de “Dünya nöbeti” tuttuklarını söyleyen Büyükakın “Cumhurbaşkanımız dünyanın gözlerinin içine baka baka ‘Siz zalimsiniz, çocukları öldürüyorsunuz’ diyor. Bunu BM’yi veto hakkı olan 5 devlete söylüyor. Bir yerde zulüm olup olmadığına karar veren ülkelere söylüyor. Filistin ve diğer mazlum coğrafyalara yapılan zulme bu ülkelerden biri veto edene kimse bir şey söyleyemiyor. Ama tartışmasız bir şekilde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ezilenlerin gür sesi oluyor” şeklinde konuştu. “VATANDAŞLARIN MUTLULUĞU İÇİN SEFERBER OLUNACAK” Önümüzdeki dönemde gençlerle ilgili daha fazla projeler üreteceklerini söyleyen Büyükakın, “Gençlerle birlikte bu şehri yöneteceğiz” ifadelerini de sarf etti. Dünyada belediyeciliğin farklı bir noktaya doğru evrildiğini de söyleyen Büyükakın, akıllı şehircilik çalışmalarıyla örnek bir belediyecilik yapacaklarını, trafik, ulaşım ve diğer master planların tümünün yapıldığını, tüm imkânların vatandaşların mutluluğu için seferber edileceğini vurguladı. Programın sonunda Gençlik Kolları teşkilatı Büyükakın’a bir tablo hediye etti. Büyükakın tabloyu, parti çalışmaları sırasında düşerek yaralanan teşkilat üyesi Mehmet Uzunoğlu’na hediye etti.
Gebze gençliği Büyükakın’ı meşalelerle karşıladı

Büyükakın, AK Parti Gebze Gençlik teşkilatının düzenlediği “Gebze Yerel Gençlik Muhabbetleri” programına katıldı. AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Gebze Gençlik Kolları’nın düzenlediği programda meşaleler ve konfetilerle karşılandı. AK Parti Gebze Gençlik teşkilatının düzenlediği “Gebze Yerel Gençlik Muhabbetleri” programına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz ve partililer de katıldı. Gençlerin yaptıkları her işte iyi olması gerektiğini söyleyerek konuşmasına başlayan Büyükakın, “Gençler bayrak da asacak, ama aynı zamanda üniversitede okuyacak, hoca olacak, yaptığı her işi iyi yapacak. Sizlerin coşkusu bize umut veriyor” dedi.

“SİZ ZALİMSİNİZ, ÇOCUKLARI ÖLDÜRÜYORSUNUZ DİYOR”

Türkiye’de “Dünya nöbeti” tuttuklarını söyleyen Büyükakın “Cumhurbaşkanımız dünyanın gözlerinin içine baka baka ‘Siz zalimsiniz, çocukları öldürüyorsunuz’ diyor. Bunu BM’yi veto hakkı olan 5 devlete söylüyor. Bir yerde zulüm olup olmadığına karar veren ülkelere söylüyor. Filistin ve diğer mazlum coğrafyalara yapılan zulme bu ülkelerden biri veto edene kimse bir şey söyleyemiyor. Ama tartışmasız bir şekilde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ezilenlerin gür sesi oluyor” şeklinde konuştu.

“VATANDAŞLARIN MUTLULUĞU İÇİN SEFERBER OLUNACAK”

Önümüzdeki dönemde gençlerle ilgili daha fazla projeler üreteceklerini söyleyen Büyükakın, “Gençlerle birlikte bu şehri yöneteceğiz” ifadelerini de sarf etti. Dünyada belediyeciliğin farklı bir noktaya doğru evrildiğini de söyleyen Büyükakın, akıllı şehircilik çalışmalarıyla örnek bir belediyecilik yapacaklarını, trafik, ulaşım ve diğer master planların tümünün yapıldığını, tüm imkânların vatandaşların mutluluğu için seferber edileceğini vurguladı. Programın sonunda Gençlik Kolları teşkilatı Büyükakın’a bir tablo hediye etti. Büyükakın tabloyu, parti çalışmaları sırasında düşerek yaralanan teşkilat üyesi Mehmet Uzunoğlu’na hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.