Büyükgöz'den vefa ziyareti!

Gebze 29.01.2019 - 13:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Büyükgöz'den vefa ziyareti!

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Gebze'nin merhum belediye başkanı Ahmet Pembegüllü'nün kardeşi Mehmet Pembegüllü'yü iş yerinde ziyaret etti.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder ve parti yöneticileriyle birlikte Mehmet Pembegüllü'yü sahibi olduğu iş yerinde ziyaret eden Büyükgöz, "Ahmet Pembegüllü Gebze'mizde büyük hizmetleri dokunmuş bir gönül insanıydı. Bir kez daha kendisini hayırla ve rahmetle yad ediyorum" dedi. GÖNÜLLERE DOKUNACAĞIZ" Büyükgöz açıklamasında, "Cumhurbaşkanımız hedefi belirledi. Bizler Gebze'de gönül belediyeciliği yapacağız. Gönül belediyeciliği yaparken, üreteceğiz, hizmet edeceğiz, projelerimizi hayata geçireceğiz. Gebze'yi akıllı belediyecilik kavramı ile buluşturacağız. Vizyonel bir yaklaşımla Gebze'nin gelecek yıllarını inşa edecek ve örnek bir şehir ortaya çıkartacağız. Sorumluluğumuzun ve yükümüzün farkındayız. Aşkla koşan yorulmaz. Ben Gebze'ye sevdalıyım. Bu şehre hizmet ederek vefa borcumu ödemek istiyorum" ifadelerini kullandı.
AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Gebze'nin merhum belediye başkanı Ahmet Pembegüllü'nün kardeşi Mehmet Pembegüllü'yü iş yerinde ziyaret etti.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder ve parti yöneticileriyle birlikte Mehmet Pembegüllü'yü sahibi olduğu iş yerinde ziyaret eden Büyükgöz, "Ahmet Pembegüllü Gebze'mizde büyük hizmetleri dokunmuş bir gönül insanıydı. Bir kez daha kendisini hayırla ve rahmetle yad ediyorum" dedi.

GÖNÜLLERE DOKUNACAĞIZ"
Büyükgöz açıklamasında, "Cumhurbaşkanımız hedefi belirledi. Bizler Gebze'de gönül belediyeciliği yapacağız. Gönül belediyeciliği yaparken, üreteceğiz, hizmet edeceğiz, projelerimizi hayata geçireceğiz. Gebze'yi akıllı belediyecilik kavramı ile buluşturacağız. Vizyonel bir yaklaşımla Gebze'nin gelecek yıllarını inşa edecek ve örnek bir şehir ortaya çıkartacağız. Sorumluluğumuzun ve yükümüzün farkındayız. Aşkla koşan yorulmaz. Ben Gebze'ye sevdalıyım. Bu şehre hizmet ederek vefa borcumu ödemek istiyorum" ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.