Büyükgöz: Gönül belediyeciliği yapacağız!

Gebze 13.01.2019 - 15:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Büyükgöz: Gönül belediyeciliği yapacağız!

AK Parti Gebze Belediyesi Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Gebze İlçe Teşkilatı’nı ziyaret edip, ardından Aday tanıtım toplantısında partililerle buluştu. Büyük coşku ve sevgi içerisinde karşılanan Büyükgöz, Gönül belediyeciliği vurgusu yaptı.  Büyükgöz’ün teşkilatı ziyaretinde konuşan İlçe Başkanı İrfan Ayar “Partimize ve teşkilatlarımıza yakışır bir şekilde süreci dün itibariyle tamamlamış olduk. Artık resmen sahaya inmiş bulunmaktayız. Büyükgöz; bilgi, birikim ve tecrübesiyle inanıyorum ki 5 yıl sonra bambaşka bir Gebze’ye bizleri kavuşturacak. Mevcut belediye başkanımıza da yaptıkları için çok teşekkür ediyoruz ve bayrağımız olduğu yerden daha yükseklere adayımızla birlikte taşınacak. Biz teşkilatlar olarak her seçime olduğu gibi, 31 Mart seçimlerine de hazırız.” GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ VURGUSU AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ise, “AK Parti belediyeciliği 2004 yılında başladı ve biz o kadrolarla bismillah diyen ekipteniz. Ben bir belediyeciyim, mesleğim şehir planlamacısı. Ülkenin birçok yerinde belediyelere danışmanlık yaptım. Bundan dolayı fiziki proje üretmek açısından herhangi bir sıkıntı yaşamayacağız. Bizim asli amacımız millete hizmetkar olmak ve bu konuda elimizden gelen gayreti gösterip en iyi şekilde gönüllere hitap etme konusunda çalışmalar göstereceğiz. Cumhurbaşkanımızın bizlere yol gösterdiği tevazu, samimiyet ve gayret noktasında, ahlaki ve manevi değerler ışığında gönül belediyeciliğini hayata geçirmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı. BAYRAĞI YUKARI ÇEKECEK AK Parti Kocaeli Milletvekili Yaman ise yaptığı konuşmasında şunlara değindi; “Biz büyük ve güçlü bir aileyiz, bununla birlikte mevki ile makamların bizler için kıymeti yoktur, aslolan milletimize hizmet etmektir. Vatandaşlarımız daha güzel yaşasın diye çalışıyoruz. AK Parti’nin yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır. 1 Nisan sabahı Adnan başkanımızın bayrağı çok rahat teslim edebileceği bir adayımız var. Zinnur Büyükgöz, yakından tanıdığımız, elinden ve dilinden emin olduğumuz bir isim. Gebze halkının hak ettiği hizmetleri, Adnan başkandan aldığı bayrakla birlikte daha da yukarılara çekecek, kimsenin endişesi olmasın. Bizim derdimiz davamız aziz milletimizin daha güzel yaşamasıdır.”    

AK Parti Gebze Belediyesi Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Gebze İlçe Teşkilatı’nı ziyaret edip, ardından Aday tanıtım toplantısında partililerle buluştu. Büyük coşku ve sevgi içerisinde karşılanan Büyükgöz, Gönül belediyeciliği vurgusu yaptı.  Büyükgöz’ün teşkilatı ziyaretinde konuşan İlçe Başkanı İrfan Ayar “Partimize ve teşkilatlarımıza yakışır bir şekilde süreci dün itibariyle tamamlamış olduk. Artık resmen sahaya inmiş bulunmaktayız. Büyükgöz; bilgi, birikim ve tecrübesiyle inanıyorum ki 5 yıl sonra bambaşka bir Gebze’ye bizleri kavuşturacak. Mevcut belediye başkanımıza da yaptıkları için çok teşekkür ediyoruz ve bayrağımız olduğu yerden daha yükseklere adayımızla birlikte taşınacak. Biz teşkilatlar olarak her seçime olduğu gibi, 31 Mart seçimlerine de hazırız.”

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ VURGUSU

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ise, “AK Parti belediyeciliği 2004 yılında başladı ve biz o kadrolarla bismillah diyen ekipteniz. Ben bir belediyeciyim, mesleğim şehir planlamacısı. Ülkenin birçok yerinde belediyelere danışmanlık yaptım. Bundan dolayı fiziki proje üretmek açısından herhangi bir sıkıntı yaşamayacağız. Bizim asli amacımız millete hizmetkar olmak ve bu konuda elimizden gelen gayreti gösterip en iyi şekilde gönüllere hitap etme konusunda çalışmalar göstereceğiz. Cumhurbaşkanımızın bizlere yol gösterdiği tevazu, samimiyet ve gayret noktasında, ahlaki ve manevi değerler ışığında gönül belediyeciliğini hayata geçirmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

BAYRAĞI YUKARI ÇEKECEK

AK Parti Kocaeli Milletvekili Yaman ise yaptığı konuşmasında şunlara değindi; “Biz büyük ve güçlü bir aileyiz, bununla birlikte mevki ile makamların bizler için kıymeti yoktur, aslolan milletimize hizmet etmektir. Vatandaşlarımız daha güzel yaşasın diye çalışıyoruz. AK Parti’nin yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır. 1 Nisan sabahı Adnan başkanımızın bayrağı çok rahat teslim edebileceği bir adayımız var. Zinnur Büyükgöz, yakından tanıdığımız, elinden ve dilinden emin olduğumuz bir isim. Gebze halkının hak ettiği hizmetleri, Adnan başkandan aldığı bayrakla birlikte daha da yukarılara çekecek, kimsenin endişesi olmasın. Bizim derdimiz davamız aziz milletimizin daha güzel yaşamasıdır.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.