GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Büyükgöz Oyun Oynuyor

Gebze 22.02.2019 - 13:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Büyükgöz Oyun Oynuyor

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Adem Yavuz mahallesinde karşılaştığı çocuklarla misket oyunu oynadı.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz gençler ve çocuklarla yakından ilgileniyor. SKM çalışmaları kapsamında Adem Yavuz mahallesinde ziyaretlerde bulunan Büyükgöz, sokakta misket oynayan bir grup çocukla karşılaştı. Çocuklarla bir süre sohbet eden Büyükgöz misket oyununa ortak olarak çocuklarla birlikte keyifli bir vakit geçirdi. GÜZEL BİR GEBZE BIRAKACAĞIZ Gebze’nin sokaklarında hatıraları olduğunu söyleyen Büyükgöz, “Bizi büyüten bu kentin sokaklarında anılarımız var. Gebze’ye bir vefa borcumuz var. Çocuklarımıza güzel bir Gebze bırakma hayaliyle çalışacağız. Vizyon projeler ortaya çıkartarak hep birlikte marka kent Gebze’yi oluşturacağız” ifadelerini kullandı.
Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Adem Yavuz mahallesinde karşılaştığı çocuklarla misket oyunu oynadı.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz gençler ve çocuklarla yakından ilgileniyor. SKM çalışmaları kapsamında Adem Yavuz mahallesinde ziyaretlerde bulunan Büyükgöz, sokakta misket oynayan bir grup çocukla karşılaştı. Çocuklarla bir süre sohbet eden Büyükgöz misket oyununa ortak olarak çocuklarla birlikte keyifli bir vakit geçirdi.

GÜZEL BİR GEBZE BIRAKACAĞIZ
Gebze’nin sokaklarında hatıraları olduğunu söyleyen Büyükgöz, “Bizi büyüten bu kentin sokaklarında anılarımız var. Gebze’ye bir vefa borcumuz var. Çocuklarımıza güzel bir Gebze bırakma hayaliyle çalışacağız. Vizyon projeler ortaya çıkartarak hep birlikte marka kent Gebze’yi oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.