GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Büyükşehir'den işçi alımı açıklaması!

Siyaset 19.11.2019 - 14:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükşehir'den işçi alımı açıklaması!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tahir Büyükakın, Antikkapı Restoran’da Kocaeli gündemi ve belediyenin çalışmaları ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda yerel seçimler sonrası belediyeye alınan işçiler ile ilgili de açıklama yapan Başkan Büyükakın, “İşçi alımlarında ilanlara çıkılıyor onlar sizin kafanızı karıştırıyor. Var olan adamların tekrardan alındığı gibi ilanlara çıkınca öyle anlaşılıyor. Belediyeden ayrılan da oluyor alınan da alınıyor onların yerine alınıyor. Ama alınan 50 kişi giden de belki 120 kişidir” dedi. BORCUN DEVRİ İMKANSIZ Belediye’nin borçları ile ilgili konuşan Büyükakın, “Borçlar konusu benim gizli ajandalarımdır” diyerek, “Onları ben her zaman detaylı incelerim. Kolay bir şey değil. Borç konusunu genel sekreterken de kurcalardım. Nasıl kurtuluruz ne yaparız her zaman çıkış yolu aradım. Nasıl denk getiririz diye bir taraftan uğraşıyoruz. O borcun devri imkansıza yakın bir şeydir. Borç yapılandırıldı. 144 aya yapılandırıldı 22 milyon her ay Yuvacık Barajı’ndan dolayı gelirlerimizden kesiliyor. 144 aydan fazla sürecek açıkçası” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tahir Büyükakın, Antikkapı Restoran’da Kocaeli gündemi ve belediyenin çalışmaları ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda yerel seçimler sonrası belediyeye alınan işçiler ile ilgili de açıklama yapan Başkan Büyükakın, “İşçi alımlarında ilanlara çıkılıyor onlar sizin kafanızı karıştırıyor. Var olan adamların tekrardan alındığı gibi ilanlara çıkınca öyle anlaşılıyor. Belediyeden ayrılan da oluyor alınan da alınıyor onların yerine alınıyor. Ama alınan 50 kişi giden de belki 120 kişidir” dedi.

BORCUN DEVRİ İMKANSIZ

Belediye’nin borçları ile ilgili konuşan Büyükakın, “Borçlar konusu benim gizli ajandalarımdır” diyerek, “Onları ben her zaman detaylı incelerim. Kolay bir şey değil. Borç konusunu genel sekreterken de kurcalardım. Nasıl kurtuluruz ne yaparız her zaman çıkış yolu aradım. Nasıl denk getiririz diye bir taraftan uğraşıyoruz. O borcun devri imkansıza yakın bir şeydir. Borç yapılandırıldı. 144 aya yapılandırıldı 22 milyon her ay Yuvacık Barajı’ndan dolayı gelirlerimizden kesiliyor. 144 aydan fazla sürecek açıkçası” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.