Büyükşehir, sosyal medyadan hayvan sahiplendiriyor

Kocaeli 28.08.2019 - 12:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükşehir, sosyal medyadan hayvan sahiplendiriyor

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN YENİ YUVA ARAYAN HAYVANLARI SAHİPLENDİRİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü, korumaya aldığı can dostlarını sosyal medyadan sahiplendirmeye başladı. Daha önceden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi ve Gebze Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’ne ziyaretçi kabul ederek hayvan sahiplendiren Büyükşehir, sosyal medya üzerinden de yeni yuvasını arayan can dostlarını sahiplendirmeye başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi ve Gebze Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi haftanın 7 günü, 10.00 – 12.00 ve 14.30 – 16.30 saatleri arasında ziyaretçi kabul ediyor. Hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşlar, sosyal medya üzerinden Büyükşehir’e ulaşarak ya da Bakımevlerine gelerek beğendikleri hayvanları ücretsiz bir şekilde sahiplenebiliyor. Hayvan sahiplenmesi sonrasında her bir hayvanın bir karnesi oluşturuluyor. Sokak hayvanını sahiplenen vatandaşlar düzenli aralıklarla bakımevine gelerek, hayvanın bakımları gerçekleştiriliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi organizasyonuyla 12 ilçe belediyesi tarafından kendi sınırları içerisinde beslenme odakları kurularak, sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmaları önlendi. HABER: KÜBRA AKABALI
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN YENİ YUVA ARAYAN HAYVANLARI SAHİPLENDİRİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü, korumaya aldığı can dostlarını sosyal medyadan sahiplendirmeye başladı. Daha önceden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi ve Gebze Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’ne ziyaretçi kabul ederek hayvan sahiplendiren Büyükşehir, sosyal medya üzerinden de yeni yuvasını arayan can dostlarını sahiplendirmeye başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi ve Gebze Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi haftanın 7 günü, 10.00 – 12.00 ve 14.30 – 16.30 saatleri arasında ziyaretçi kabul ediyor. Hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşlar, sosyal medya üzerinden Büyükşehir’e ulaşarak ya da Bakımevlerine gelerek beğendikleri hayvanları ücretsiz bir şekilde sahiplenebiliyor. Hayvan sahiplenmesi sonrasında her bir hayvanın bir karnesi oluşturuluyor. Sokak hayvanını sahiplenen vatandaşlar düzenli aralıklarla bakımevine gelerek, hayvanın bakımları gerçekleştiriliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi organizasyonuyla 12 ilçe belediyesi tarafından kendi sınırları içerisinde beslenme odakları kurularak, sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmaları önlendi.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.