Çağdaşkent’te Hazırlıklar Tam Gaz

Çayırova 14.09.2018 - 17:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çağdaşkent’te Hazırlıklar Tam Gaz

Çağdaşkent Semt Meydanı çalışmaları hakkında bilgi veren ve çalışmaları yerinde inceleyen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Yapımını tamamladığımız sosyal tesisimizde çevre düzenleme çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Çayırova’nın sosyal yaşam alanlarını oluşturma adına birçok yatırımı hizmete sunan Çayırova Belediyesi Çağdaşkent Semt Meydanı’nda çalışmalarını tüm hızı ile devam ettiriyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Çağdaşkentte başladığımız meydan düzenlemesinde önemli bir yol kat ettik. Proje alanında bulunan ve zemini kötü olan halı sahanın olduğu noktaya inşa ettiğimiz proje, çevre düzenlemesiyle çok önemli bir çalışma olacak. Alanda bulunan halı sahayı da hemen aynı noktada yeniden inşa ederek gençlerimizin hizmetine sunacağız. ÇALIŞMALAR TAMAMLANMAK ÜZERE Spor ve sosyal yaşamı bir alanda tutacağımız projemiz tamamlandığında bölgeye yeni bir değer daha kazandırmış olacağız.” diye konuştu. Çağdaşkent Konut Alanı içerisinde kafeterya ve restoran çalışmasıyla birlikte yürüyen projede dinlenme alanları, etkinlik alanları oluşturacak olan belediye kafe restoranıyla da zenginleştirilen meydan uygulamasıyla Çayırova’lıların hizmetinde olacak. 540 metrekare kapalı, açık alana sahip olan ve 200 kişi kapasiteli kafeterya restoranın çevresinde meydan çalışmaları tamamlanmak üzere. KÜBRA AKABALI
Çağdaşkent Semt Meydanı çalışmaları hakkında bilgi veren ve çalışmaları yerinde inceleyen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Yapımını tamamladığımız sosyal tesisimizde çevre düzenleme çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Çayırova’nın sosyal yaşam alanlarını oluşturma adına birçok yatırımı hizmete sunan Çayırova Belediyesi Çağdaşkent Semt Meydanı’nda çalışmalarını tüm hızı ile devam ettiriyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Çağdaşkentte başladığımız meydan düzenlemesinde önemli bir yol kat ettik. Proje alanında bulunan ve zemini kötü olan halı sahanın olduğu noktaya inşa ettiğimiz proje, çevre düzenlemesiyle çok önemli bir çalışma olacak. Alanda bulunan halı sahayı da hemen aynı noktada yeniden inşa ederek gençlerimizin hizmetine sunacağız.

ÇALIŞMALAR TAMAMLANMAK ÜZERE

Spor ve sosyal yaşamı bir alanda tutacağımız projemiz tamamlandığında bölgeye yeni bir değer daha kazandırmış olacağız.” diye konuştu. Çağdaşkent Konut Alanı içerisinde kafeterya ve restoran çalışmasıyla birlikte yürüyen projede dinlenme alanları, etkinlik alanları oluşturacak olan belediye kafe restoranıyla da zenginleştirilen meydan uygulamasıyla Çayırova’lıların hizmetinde olacak. 540 metrekare kapalı, açık alana sahip olan ve 200 kişi kapasiteli kafeterya restoranın çevresinde meydan çalışmaları tamamlanmak üzere.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.