ÇAKIR DARICA'YA TEŞEKKÜR ETTİ

Darıca 06.11.2015 - 11:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÇAKIR DARICA'YA TEŞEKKÜR ETTİ

01 Kasım Seçimlerinde Ak Parti’den Kocaeli Milletvekili seçilen Sami Çakır Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret ederek seçim döneminde verdiği desteklerden dolayı kendisine teşekkür etti.

Sami Çakır, Türkiye olarak tarihi bir seçimi yaşadık ve Ak Parti olarak yeni bir zafere imza atarak rekor bir oyla seçimi tamamlamış olduk. Kocaeli'de oluşan tablo neticesinde bizlerde  milletvekili olarak seçilmiş ve halkımızdan  aldığımız vekalet doğrultusunda meclise gitmeye hak kazanmış bulunuyoruz. Öncelikle aziz milletimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca seçim dönemi verdiğiniz desteklerden dolayı sizlere ve teşkilat kademelerinde görevli tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Yeni dönemde bölgemize ve ülkemize en iyi şekilde hizmet adına çalışmalarımızı hep birlikte sürdüreceğiz.01 Kasım Seçimleri ülkemize hayırlı olsun.” diyerek düşüncelerini dile getirdi. Nazik ziyaretlerinden dolayı Sami Çakır’a teşekkür eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta,” milletvekilliği seçimlerinde elde ettiğiniz başarıdan dolayı sizleri tebrik ediyor, ülkemize ve milletimize en iyi şekilde hizmet etmenizi temenni ediyorum. Ak Parti olarak hedeflediğimiz 2023 Türkiyesi’ne hep birlikte yapacağımız çalışmalarla katkı sunacağız. 01 Kasım seçimleri, milletimizin demokrasiye olan bağlılığı açısından önemlidir. Güçlü bir hükümetle ülkemiz yarınlara daha iyi bakacaktır, her alanda ülkemizin gelişip kalkınacağına olan güvenimiz tamdır.Sizlere ve hükümetimize yeni dönemde başarılar diliyorum.” diyerek düşüncelerini dile getirdi. KADIN KOLLARI PASTAYLA KUTLADI Ziyaretin ardından Ak Parti Darıca İlçe Teşkilatı’na geçerek burada Kadın Kolları’nın toplantısına katılan Kocaeli Milletvekili  Sami Çakır ve Başkan Karabacak, Kadın Kolları’nın seçim zaferi dolayısıyla hazırladığı sürpriz pastayı birlikte kestiler. Çakır burada yaptığı selamlama konuşmasında da kadın kollarında çalışan herkese teşekkür ederek, ”girilmedik gönül, çalınmadık kapı bırakmaksızın gece gündüz çalışan başta Kadın Kolları yönetimimiz ve emeği geçen bütün kardeşlerimize hem ülkem adına hem şahsım adına teşekkür ediyorum”diyerek seçim çalışmalarında kadın kollarının fedakarca çalışmalarına vurgu yaptı.
01 Kasım Seçimlerinde Ak Parti’den Kocaeli Milletvekili seçilen Sami Çakır Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret ederek seçim döneminde verdiği desteklerden dolayı kendisine teşekkür etti.

Sami Çakır, Türkiye olarak tarihi bir seçimi yaşadık ve Ak Parti olarak yeni bir zafere imza atarak rekor bir oyla seçimi tamamlamış olduk. Kocaeli'de oluşan tablo neticesinde bizlerde  milletvekili olarak seçilmiş ve halkımızdan  aldığımız vekalet doğrultusunda meclise gitmeye hak kazanmış bulunuyoruz. Öncelikle aziz milletimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca seçim dönemi verdiğiniz desteklerden dolayı sizlere ve teşkilat kademelerinde görevli tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Yeni dönemde bölgemize ve ülkemize en iyi şekilde hizmet adına çalışmalarımızı hep birlikte sürdüreceğiz.01 Kasım Seçimleri ülkemize hayırlı olsun.” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Sami Çakır’a teşekkür eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta,” milletvekilliği seçimlerinde elde ettiğiniz başarıdan dolayı sizleri tebrik ediyor, ülkemize ve milletimize en iyi şekilde hizmet etmenizi temenni ediyorum. Ak Parti olarak hedeflediğimiz 2023 Türkiyesi’ne hep birlikte yapacağımız çalışmalarla katkı sunacağız. 01 Kasım seçimleri, milletimizin demokrasiye olan bağlılığı açısından önemlidir. Güçlü bir hükümetle ülkemiz yarınlara daha iyi bakacaktır, her alanda ülkemizin gelişip kalkınacağına olan güvenimiz tamdır.Sizlere ve hükümetimize yeni dönemde başarılar diliyorum.” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

KADIN KOLLARI PASTAYLA KUTLADI

Ziyaretin ardından Ak Parti Darıca İlçe Teşkilatı’na geçerek burada Kadın Kolları’nın toplantısına katılan Kocaeli Milletvekili  Sami Çakır ve Başkan Karabacak, Kadın Kolları’nın seçim zaferi dolayısıyla hazırladığı sürpriz pastayı birlikte kestiler. Çakır burada yaptığı selamlama konuşmasında da kadın kollarında çalışan herkese teşekkür ederek, ”girilmedik gönül, çalınmadık kapı bırakmaksızın gece gündüz çalışan başta Kadın Kolları yönetimimiz ve emeği geçen bütün kardeşlerimize hem ülkem adına hem şahsım adına teşekkür ediyorum”diyerek seçim çalışmalarında kadın kollarının fedakarca çalışmalarına vurgu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.