Çakır: Biz liderlerimize rakip değiliz

Gebze 02.02.2019 - 09:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çakır: Biz liderlerimize rakip değiliz

MHP Gebze Belediye Başkan Aday Adayı olarak siyaset sahnesine çıkış yapan ancak Cumhur İttifakı anlaşması çerçevesinde bu girişimini geri çekmek zorunda kalan Serap Çakır, kamuoyu ve Gebze Halkının talep ve baskısı karşısında bağımsız belediye başkan adayı olarak yerel seçim sürecinde yerini aldı.

Son dönemde kendisine yönelik “Liderlere karşı yarış içinde” şeklindeki iddialara cevap veren Serap Çakır, “Benim ne MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye ne de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a rakip olma durumum söz konusu değildir. Saygı nedir, had nedir bilen bir insanım. Benim rakiplerimde, yarışımda Gebze çizgileri içindedir. Cumhurbaşkanımız her zaman ülkenin ve kentlerin doğru ellerde yönetilmesi gerektiğinin altını çiziyor. Ben de Gebze’nin doğru ellerde yönetilmesi gerekliliği içinde buna adayım. Derdimiz Gebze’dir. Gebze’nin doğru, dürüst ellerde hak ettiği şekilde yönetilmesidir. Bizim yarışımızda bu yönetim içindir. “dedi. YEREL SEÇİMDEYİZ VE YEREL İSİMLERLE YARIŞIYORUZ “Konu ülke meselesi olunca hepimiz tek yumruk oluruz.” Diyen Serap Çakır sözlerine devam etti. “Bu bir yerel seçimdir. Kentleri yönetecek belediye başkanlarını belirleme sürecidir. Ben bu yarışın içinde Gebze’de ki diğer siyasi partilerin adayları ve bu işe aday olmuş insanlarla yarışıyorum. Liderlerimize rakip olma durumu, onlarla yarışma şekli yanlış bir konumlandırmadır. Kentimizde yaşayan insanların huzuru, refahı, gelişimi, geleceği için en iyi projeleri ortaya koyan, bu işi en iyi şekilde yapabilecek olan adaya vatandaşımız oyunu verir. Bizler kendimizi ifade edeceğiz vatandaşımız gereğini yapacak. Bunun dışında ki bir konumlandırma yanlıştır.”dedi.
MHP Gebze Belediye Başkan Aday Adayı olarak siyaset sahnesine çıkış yapan ancak Cumhur İttifakı anlaşması çerçevesinde bu girişimini geri çekmek zorunda kalan Serap Çakır, kamuoyu ve Gebze Halkının talep ve baskısı karşısında bağımsız belediye başkan adayı olarak yerel seçim sürecinde yerini aldı.

Son dönemde kendisine yönelik “Liderlere karşı yarış içinde” şeklindeki iddialara cevap veren Serap Çakır, “Benim ne MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye ne de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a rakip olma durumum söz konusu değildir. Saygı nedir, had nedir bilen bir insanım. Benim rakiplerimde, yarışımda Gebze çizgileri içindedir. Cumhurbaşkanımız her zaman ülkenin ve kentlerin doğru ellerde yönetilmesi gerektiğinin altını çiziyor. Ben de Gebze’nin doğru ellerde yönetilmesi gerekliliği içinde buna adayım. Derdimiz Gebze’dir. Gebze’nin doğru, dürüst ellerde hak ettiği şekilde yönetilmesidir. Bizim yarışımızda bu yönetim içindir. “dedi.

YEREL SEÇİMDEYİZ VE YEREL İSİMLERLE YARIŞIYORUZ

“Konu ülke meselesi olunca hepimiz tek yumruk oluruz.” Diyen Serap Çakır sözlerine devam etti. “Bu bir yerel seçimdir. Kentleri yönetecek belediye başkanlarını belirleme sürecidir. Ben bu yarışın içinde Gebze’de ki diğer siyasi partilerin adayları ve bu işe aday olmuş insanlarla yarışıyorum. Liderlerimize rakip olma durumu, onlarla yarışma şekli yanlış bir konumlandırmadır. Kentimizde yaşayan insanların huzuru, refahı, gelişimi, geleceği için en iyi projeleri ortaya koyan, bu işi en iyi şekilde yapabilecek olan adaya vatandaşımız oyunu verir. Bizler kendimizi ifade edeceğiz vatandaşımız gereğini yapacak. Bunun dışında ki bir konumlandırma yanlıştır.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.