Çakır Tapu Sorununu Seçilmeden Çözdü

Gebze 05.03.2019 - 00:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çakır Tapu Sorununu Seçilmeden Çözdü

Hürriyet ve Yavuz Selim Mahalleleri'nin 35 yıllık tapu sorunu çözülmeye ramak kaldı.

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'ın seçildiği takdirde ilk iş olarak bu iki mahallenin tapu sorununu çözeceğine dair verdiği sözün üzerinden 24 saat geçmeden Ak Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz tapuları dağıtacağına dair bir açıklama yapmıştı. Mart ayı Gebze Belediye Meclis Oturumu'nda Belediye Başkanı Adanan Köşker müjdeyi vererek, haftaya tapuların hak sahiplerine verileceğini müjdeledi. Köşker, yapı Tahsis belgesi olanlar hiçbir ücret ödemeden tapularına kavuşacağını açıkladı. Köşker'in bu açıklamasını Gebze'de ve bu iki mahallede yaşayan vatandaşlar Çakır'ın vaadini ortadan kaldırmak üzere bir hamle olarak değerlendirildi. Vatandaşlar "Şayet Serap Çakır tapu sorununu seçilirsem ben çözeceğim." açıklaması olmasaydı bu sorun çözülmezdi." şeklinde değerlendirildi. ÇAKIR İKİ MAHALLEDE BÜYÜKGÖZ'Ü GERİDE BIRAKTI Gebze'nin merkez mahalleleri arasında yer alan Mustafapaşa ve Hacı Halil mahallesi'nde yapılan video analiz ve anketlerinde Serap Çakır, Ak Parti ve CHP'yi geride bıraktı. Yapılan kamuoyu yoklamasında Çakır Hacı Halil Mahallesi'nde yüzde 41 ile birinci olurken Ak Parti adayı Büyükgöz yüzde 37'de kaldı. Mustafapaşa Mahallesi'nde ise Çakır yüzde 43  oranına ulaşırken Ak Parti Adayı Büyükgöz 39 rakamında kaldı.
Hürriyet ve Yavuz Selim Mahalleleri'nin 35 yıllık tapu sorunu çözülmeye ramak kaldı.

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'ın seçildiği takdirde ilk iş olarak bu iki mahallenin tapu sorununu çözeceğine dair verdiği sözün üzerinden 24 saat geçmeden Ak Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz tapuları dağıtacağına dair bir açıklama yapmıştı. Mart ayı Gebze Belediye Meclis Oturumu'nda Belediye Başkanı Adanan Köşker müjdeyi vererek, haftaya tapuların hak sahiplerine verileceğini müjdeledi. Köşker, yapı Tahsis belgesi olanlar hiçbir ücret ödemeden tapularına kavuşacağını açıkladı. Köşker'in bu açıklamasını Gebze'de ve bu iki mahallede yaşayan vatandaşlar Çakır'ın vaadini ortadan kaldırmak üzere bir hamle olarak değerlendirildi. Vatandaşlar "Şayet Serap Çakır tapu sorununu seçilirsem ben çözeceğim." açıklaması olmasaydı bu sorun çözülmezdi." şeklinde değerlendirildi.

ÇAKIR İKİ MAHALLEDE BÜYÜKGÖZ'Ü GERİDE BIRAKTI

Gebze'nin merkez mahalleleri arasında yer alan Mustafapaşa ve Hacı Halil mahallesi'nde yapılan video analiz ve anketlerinde Serap Çakır, Ak Parti ve CHP'yi geride bıraktı. Yapılan kamuoyu yoklamasında Çakır Hacı Halil Mahallesi'nde yüzde 41 ile birinci olurken Ak Parti adayı Büyükgöz yüzde 37'de kaldı. Mustafapaşa Mahallesi'nde ise Çakır yüzde 43  oranına ulaşırken Ak Parti Adayı Büyükgöz 39 rakamında kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.