Çakmak: “Güzel haberler vereceğiz”

Gebze 17.03.2020 - 09:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çakmak: “Güzel haberler vereceğiz”

BÜYÜKŞEHİR BAŞKAN VEKİLİ YAŞAR ÇAKMAK’TAN, GAZETEMİZE ÖZEL AÇIKLAMALAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Çakmak, Eskihisar Kalesi ve Eskihisar Müzesi konusunun gündemlerinde olduğunu ve iki tarihi değer için de gerekli çalışmaları yaptıklarını kaydetti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Göreve başladığı günden bu yana Gebze’den yana olan ve bölgeyi ilgilendiren her konuda elini taşın altına koyan Çakmak, Eskihisar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çakmak, “Eskihisar kalesi de Eskihisar müzesi de bizlerin tarihi değerleri. İkisiyle de ilgili çalışmalarımız var, iki yer de bizim gündemimizde, bazı prosedürler zaman alıyor,  güzel haberler vereceğiz” dedi. HER BİRİ İLE İLGİLENİYORUZ Tarihi değerlerimizi unutmayız diyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, “Eskihisar kalemiz çok önemli bir değer. Keza aynı şekilde Osman Hamdi Bey müzesi de öyle. Bu tip değerlerimiz gelecek kuşaklara aktaracağımız ürünler. Şunu söyleyeyim; tarihi değerlerimizin hepsi ile ilgileniyoruz. Hünkar çayırı ve kışla arazisi ise ilgili çalışmalar da gündemde ve inşallah en kısa sürede hepsini en güzel hale getireceğiz, vatandaşlarımız merak etmesin” yorumunu yaptı. HABER: R.SILA GÜVENÇ
BÜYÜKŞEHİR BAŞKAN VEKİLİ YAŞAR ÇAKMAK’TAN, GAZETEMİZE ÖZEL AÇIKLAMALAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Çakmak, Eskihisar Kalesi ve Eskihisar Müzesi konusunun gündemlerinde olduğunu ve iki tarihi değer için de gerekli çalışmaları yaptıklarını kaydetti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Göreve başladığı günden bu yana Gebze’den yana olan ve bölgeyi ilgilendiren her konuda elini taşın altına koyan Çakmak, Eskihisar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çakmak, “Eskihisar kalesi de Eskihisar müzesi de bizlerin tarihi değerleri. İkisiyle de ilgili çalışmalarımız var, iki yer de bizim gündemimizde, bazı prosedürler zaman alıyor,  güzel haberler vereceğiz” dedi.

HER BİRİ İLE İLGİLENİYORUZ

Tarihi değerlerimizi unutmayız diyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, “Eskihisar kalemiz çok önemli bir değer. Keza aynı şekilde Osman Hamdi Bey müzesi de öyle. Bu tip değerlerimiz gelecek kuşaklara aktaracağımız ürünler. Şunu söyleyeyim; tarihi değerlerimizin hepsi ile ilgileniyoruz. Hünkar çayırı ve kışla arazisi ise ilgili çalışmalar da gündemde ve inşallah en kısa sürede hepsini en güzel hale getireceğiz, vatandaşlarımız merak etmesin” yorumunu yaptı.

HABER: R.SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.