CAMİA ‘AYAR’SIZ OLMAZ’ DİYOR

Spor 31.03.2016 - 11:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CAMİA ‘AYAR’SIZ OLMAZ’ DİYOR

23 Nisan’da kongreye gidecek olan Sultanorhanspor’da camianın önde gelen isimleri uzun yıllardır Sultanorhanspor’a hem idari hem de sportif anlamda önemli hizmetler veren Başkan İrfan Ayar’a yeniden aday olması konusunda baskı yaparak, tecrübeli başkanı kulübün başında görmek istiyor.

Bölgemizin güzide kulüplerinden Gebze Sultanorhanspor, 23 Nisan tarihinde olağan kongresini gerçekleştirecek. Geçtiğimiz yıl büyük bir başarı elde ederek BAL ligine çıkan, ancak istenilen performansı gösteremeyerek tekrar Süper Amatör Lig'e düşen ve bu yıl beklenen performansı gösteremeyen kulüpte yakın çevresine yorulduğunu ve bırakmak istediği söylenen kulüp başkanı İrfan Ayar’ın göreve devam etmesi için yoğun bir baskı yapılıyor. ADAY OLMAYACAĞINI SÖYLEDİ Uzun yıllardır kulübün başkanlığını yürüten aynı zamanda bölgemizdeki en önemli sanayi yapılanmalarından Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi Bölge müdürlüğü görevinin yürüten İrfan Ayar’ın yapılacak olağan kongrede görevi bırakmak istediği camiadan sızan haberler arasında. BÜYÜK FEDAKÂRLIKLAR YAPTI Büyük fedakârlıklarla kulübü ayakta tutan, adından sıkça söz ettiren başarılara imza atan, kulüp tesislerini inşa ederek bölgemiz sporuna kazandıran Ayar’ın yakın çevresine yorulduğunu ve bırakmak istediğini söylediği belirtiliyor. KONGRE 23 NİSAN'DA Sultanorhanspor Kulübü'nün 23 Nisan tarihindeki kongresi saat 10.00´da kulüp binasında gerçekleşecek. Eğer çoğunluk sağlanmaz ise bir hafta sonra aynı salonda ve aynı saatte çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek.
23 Nisan’da kongreye gidecek olan Sultanorhanspor’da camianın önde gelen isimleri uzun yıllardır Sultanorhanspor’a hem idari hem de sportif anlamda önemli hizmetler veren Başkan İrfan Ayar’a yeniden aday olması konusunda baskı yaparak, tecrübeli başkanı kulübün başında görmek istiyor.

Bölgemizin güzide kulüplerinden Gebze Sultanorhanspor, 23 Nisan tarihinde olağan kongresini gerçekleştirecek. Geçtiğimiz yıl büyük bir başarı elde ederek BAL ligine çıkan, ancak istenilen performansı gösteremeyerek tekrar Süper Amatör Lig'e düşen ve bu yıl beklenen performansı gösteremeyen kulüpte yakın çevresine yorulduğunu ve bırakmak istediği söylenen kulüp başkanı İrfan Ayar’ın göreve devam etmesi için yoğun bir baskı yapılıyor.

ADAY OLMAYACAĞINI SÖYLEDİ

Uzun yıllardır kulübün başkanlığını yürüten aynı zamanda bölgemizdeki en önemli sanayi yapılanmalarından Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi Bölge müdürlüğü görevinin yürüten İrfan Ayar’ın yapılacak olağan kongrede görevi bırakmak istediği camiadan sızan haberler arasında.

BÜYÜK FEDAKÂRLIKLAR YAPTI

Büyük fedakârlıklarla kulübü ayakta tutan, adından sıkça söz ettiren başarılara imza atan, kulüp tesislerini inşa ederek bölgemiz sporuna kazandıran Ayar’ın yakın çevresine yorulduğunu ve bırakmak istediğini söylediği belirtiliyor.

KONGRE 23 NİSAN'DA

Sultanorhanspor Kulübü'nün 23 Nisan tarihindeki kongresi saat 10.00´da kulüp binasında gerçekleşecek. Eğer çoğunluk sağlanmaz ise bir hafta sonra aynı salonda ve aynı saatte çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.