“Çamur at” siyaseti bitmiştir

Gebze 01.02.2019 - 11:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Çamur at” siyaseti bitmiştir

Gebze Belediyesi’nin eski başkanlarından Mehmet Emin Akın, Ak Parti Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü Ak Parti Gebze İlçe Teşkilat binasında ziyaret etti.

Gebze Ak Parti İlçe Binasına bölgemizin siyaset ve spor dünyasının önemli ismi İsmail Altay ile birlikte gelen Eski Belediye Başkanı Mehmet Emin Akın’ı Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Ak Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ve partililer ağırladı. Akın ziyaret programına ilişkin toplantı esnasında yaptığı konuşmada, “Gebze’de artık temiz bir siyaset için temiz sayfaların açılması gerekiyor. Eskiden olduğu gibi o ona çamur atsın bu buna laf yarıştırsın siyaseti bitmiştir. Adaylar çıkar halkın karşısına kendilerini, projelerini ifade ederler, vatandaş kimi kendine yakın buluyorsa ona oyunu verir. Bunu ben kendi partimizin adayına da aynı şekilde söylüyorum. İnsanlar barışık olursa bizler mutlu oluruz. Buna özen gösterdiğinize inanıyorum. ” Dedi. FİZİKİ MEKANLARI YAPMAK ÖNEMLİ DEĞİL Ak Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz’de konuşmasında, “Vatandaş sağduyuya sahip. Sorguluyor, değerlendiriyor ve karar veriyor.  Karşı rakibin üzerinden siyaset yapması günümüzde geçerli değil. Biz çıkıyoruz sahaya kendimizi projelerimizi ifade ediyoruz. Bu tür siyasetin içinde olmadık olmayacağız.  Tüm siyasi partilerimize mensup insanlarımızın oylarına talibiz. Her kesimden her düşünceden insanların gönlünü kazanmak için çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi belediyecilikte önce kalplere ulaşmaya çalışacağız. Burada torunlarımız çocuklarımız yaşayacağız. İftihar etmek yerine bizi suçlamamalılar. Bize nasıl bir kent bıraktınız? Dememeye gayret göstererek belediyecilik yapmak istiyoruz. Yaşlılarımız, gençlerimiz için sosyal belediyecilik yapmak istiyoruz. Kentin altyapısını dahi onlara göre dizayn etmek istiyoruz. Fiziki mekanları yapmak önemli değil. Evet  fiziki mekanları da yapacağız ama o mekanları nasıl kullanacağımız konusunda sosyal belediyeciliği üst seviyeye çıkaracağız. Salon yaptım demek için salon yapmayacağız. 24 saat kullanılacak verim verecek bir donanıma getirmek lazım.” Dedi 7/24 SPOR YAPAN BİR KENT OLACAĞIZ Toplantıda söz alan Gebze Ak parti İlçe Başkanı İrfan Ayar’da, “Biz spor kenti haline gelmek üzere bir belediyecilik yapılması konusunda adayımıza ve mevcut başkanımız Adnan Köşker’e her zaman önerilerde bulunuyoruz. 13 milyon lisanlı Danimarka’nın nüfusu kaç. Bizim 80 milyon nüfusumuz var 600 bin lisanlı sporcumuz var. Spor insanı sosyal ve fiziki anlamda huzura kavuşturur. Geçtiğimiz dönemde kadınlarımızın spor yapması için birçok proje hayata geçti. 70 bin üzerinde kadınımız faydalanıyor. Gebze bölgesinde 17 bin anne spor yapıyor. Burada diyetisyenler, psikologlar var. Hiçbir para harcamadan bu imkanlardan kullanıyorlar. Spor yapan anneler huzura kavuştuğunu söylüyor. Depresyon ilacı kullananlar ilcalarını çöpe attı. Amacımız 7/24 spor yapan sporu yaşayan bir kenti oluşturmak .”dedi.  Toplantı karşılıklı başarı dilekleri ve fotoğraf çekimi ile sona erdi. Haber: Adnan Ayvaz
Gebze Belediyesi’nin eski başkanlarından Mehmet Emin Akın, Ak Parti Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü Ak Parti Gebze İlçe Teşkilat binasında ziyaret etti.

Gebze Ak Parti İlçe Binasına bölgemizin siyaset ve spor dünyasının önemli ismi İsmail Altay ile birlikte gelen Eski Belediye Başkanı Mehmet Emin Akın’ı Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Ak Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ve partililer ağırladı. Akın ziyaret programına ilişkin toplantı esnasında yaptığı konuşmada, “Gebze’de artık temiz bir siyaset için temiz sayfaların açılması gerekiyor. Eskiden olduğu gibi o ona çamur atsın bu buna laf yarıştırsın siyaseti bitmiştir. Adaylar çıkar halkın karşısına kendilerini, projelerini ifade ederler, vatandaş kimi kendine yakın buluyorsa ona oyunu verir. Bunu ben kendi partimizin adayına da aynı şekilde söylüyorum. İnsanlar barışık olursa bizler mutlu oluruz. Buna özen gösterdiğinize inanıyorum. ” Dedi.

FİZİKİ MEKANLARI YAPMAK ÖNEMLİ DEĞİL

Ak Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz’de konuşmasında, “Vatandaş sağduyuya sahip. Sorguluyor, değerlendiriyor ve karar veriyor.  Karşı rakibin üzerinden siyaset yapması günümüzde geçerli değil. Biz çıkıyoruz sahaya kendimizi projelerimizi ifade ediyoruz. Bu tür siyasetin içinde olmadık olmayacağız.  Tüm siyasi partilerimize mensup insanlarımızın oylarına talibiz. Her kesimden her düşünceden insanların gönlünü kazanmak için çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi belediyecilikte önce kalplere ulaşmaya çalışacağız. Burada torunlarımız çocuklarımız yaşayacağız. İftihar etmek yerine bizi suçlamamalılar. Bize nasıl bir kent bıraktınız? Dememeye gayret göstererek belediyecilik yapmak istiyoruz. Yaşlılarımız, gençlerimiz için sosyal belediyecilik yapmak istiyoruz. Kentin altyapısını dahi onlara göre dizayn etmek istiyoruz. Fiziki mekanları yapmak önemli değil. Evet  fiziki mekanları da yapacağız ama o mekanları nasıl kullanacağımız konusunda sosyal belediyeciliği üst seviyeye çıkaracağız. Salon yaptım demek için salon yapmayacağız. 24 saat kullanılacak verim verecek bir donanıma getirmek lazım.” Dedi

7/24 SPOR YAPAN BİR KENT OLACAĞIZ

Toplantıda söz alan Gebze Ak parti İlçe Başkanı İrfan Ayar’da, “Biz spor kenti haline gelmek üzere bir belediyecilik yapılması konusunda adayımıza ve mevcut başkanımız Adnan Köşker’e her zaman önerilerde bulunuyoruz. 13 milyon lisanlı Danimarka’nın nüfusu kaç. Bizim 80 milyon nüfusumuz var 600 bin lisanlı sporcumuz var. Spor insanı sosyal ve fiziki anlamda huzura kavuşturur. Geçtiğimiz dönemde kadınlarımızın spor yapması için birçok proje hayata geçti. 70 bin üzerinde kadınımız faydalanıyor. Gebze bölgesinde 17 bin anne spor yapıyor. Burada diyetisyenler, psikologlar var. Hiçbir para harcamadan bu imkanlardan kullanıyorlar. Spor yapan anneler huzura kavuştuğunu söylüyor. Depresyon ilacı kullananlar ilcalarını çöpe attı. Amacımız 7/24 spor yapan sporu yaşayan bir kenti oluşturmak .”dedi.  Toplantı karşılıklı başarı dilekleri ve fotoğraf çekimi ile sona erdi. Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.